Beeld © ANP

Nieuw woonprogramma met Caroline Tensen: Kopen of Slopen

25 mei 2022 09:11

Woonprogramma's zijn helemaal hot en happening. Na het kijkcijfersucces van 'Kopen zonder Kijken' en 'Voor Hetzelfde Geld' tovert RTL nu nóg een woonprogramma uit de hoge hoed. Caroline Tensen (58) mag achter haar desk van 'Een tegen 50' vandaan kruipen en zal 'Kopen of Slopen' presenteren.

Ook in dit programma doen stellen mee die door de bomen in de woningmarkt het bos niet meer zien. Een team van makelaars begeleidt de kandidaten bij het vinden van een nieuwe woning in de krappe woningmarkt. 

Tegelijkertijd stelt een team van professionele architecten een plan op om hun huidige huis te verbouwen, zodat ze er misschien nog wel jarenlang plezier van kunnen hebben.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Leco staat stil bij bijzondere band met Caroline Tensen

Wordt er binnen drie maanden een nieuwe woning gevonden? Dan ligt de keus bij de deelnemers: wordt er verhuisd of toch verbouwd? Mocht de woningmarkt alsnog toch te krap blijken, gaat automatisch de sloop erin. Wanneer het programma te zien is, is nog niet bekend. Opgeven kan hier.

Het presenteren van een dergelijk programma is een nieuwe stap voor Caroline. Onlangs bracht ze ook nog haar eigen kledinglijn uit. Daarover vertelt ze meer in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Caroline Tensen deelt haar geheim over afvallen na de overgang

Caroline Tensen brengt eigen kledinglijn uit: 'Ik ben zo trots'

02:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!