Het Perfecte Plaatje 7 Beeld © William Rutten

Nieuw jurylid vervangt Cynthia Bol in Het Perfecte Plaatje in Argentinië

25 mei 2022 16:11

Nog een kleine week en dan barst een spiksplinternieuw seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' los. Voor het zevende seizoen zijn de kandidaten afgereisd naar Argentinië. Alle ingrediënten zijn hetzelfde, behalve dat er één jurylid is vervangen.

"We zijn blij en trots dit ze in dit speciale seizoen ons team wilde versterken"

Uiteraard is William Rutten weer van de partij, net als presentator Tijl Beckand. Wie we in dit seizoen, dat op 1 juni van start gaat, niet zien, is Cynthia Bol. Gaby Herbstein vervangt haar. 'Gaby is een fantastische fotografe en woont in Argentinië, maar werkt over de hele wereld. We zijn blij en trots dit ze in dit speciale seizoen ons team wilde versterken', schrijft William op Instagram.

Voor de fans van Cynthia is er goed nieuws. William bevestigt dat zij gewoon weer te zien is in de reguliere versie van het programma, die dit najaar op de planning staat.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Achter Het Perfecte Plaatje: Patrick blikt terug op finale

Daphne Bunskoek, Jochem van Gelder, Renée Soutendijk, Tim den Besten, Babette van Veen, Maurice Lede, Thomas Berge en Roxanne Kwant strijden voor de titel van Het Perfecte Plaatje. De zevende reeks telt in totaal zes afleveringen.

Kun jij niet wachten tot het 1 juni is en Het Perfecte Plaatje van start gaat? Hieronder zie je alvast de eerste beelden.

8 sterren geven alles voor Het Perfecte Plaatje in Argentinië

00:29
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

8 sterren geven alles voor Het Perfecte Plaatje in Argentinië

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!