Temptation Island USA Beeld © Temptation Island USA/Videoland

Huwelijksaanzoek Temptation Island USA gaat mis: 'Kan niet met je trouwen'

26 mei 2022 14:02

Tegen alle verwachtingen in verkondigde Ashley tijdens het allesbeslissende kampvuur van 'Temptation Island USA' het eiland te willen verlaten met Lascelles. De grote vraag is alleen: wil hij dat ook met haar..?

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 11.

"Het is veel te veel. Ik zou eerst moeten helen"

Ashley en Lascelles, die al zeven jaar samen zijn, zijn het tweede koppel dat elkaar na weken weer in de armen kan sluiten. Al heeft Lascelles in de tussentijd wel iemand anders gevonden om te knuffelen: Trace, tegen wie hij zelfs al 'I love you' zei. "Wat ik heb met Trace is speciaal", verkondigt hij dan ook tijdens het laatste kampvuur, waarna Ashley snel aangeeft van gedachten te zijn veranderd. "Er zijn hier geen regels. Je mag doen wat je het beste lijkt", steunt presentator Mark L. Walberg haar. "Zorg er wel voor dat je je goed voelt over je keuze."

"Diep van binnen wil ik hier alleen weggaan en aan een nieuw hoofdstuk van mijn leven beginnen", geeft Ashley aan. "Want ik vind het heerlijk om op eigen benen te staan. Mijn leven hierna wordt fantastisch. Ik ben heel blij dat ik dit heb mogen ervaren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste kampvuur Temptation Island USA neemt verrassende wending

Lascelles besluit om niet alleen het programma te verlaten, maar met zijn nieuwe liefje Trace. "In het begin voelde ik me schuldig, maar als het echt is hoeft dat niet", verklaart hij zijn keuze. "Ik ben superblij en heel trots op hem", vult Trace aan. "Dit is erg moeilijk voor hem en nu heeft hij deze keuze gemaakt, dus ik ben dolgelukkig."

Hania wil met niemand anders het eiland verlaten, behalve met zijn vriendin Ash. Hoewel hij voor het programma nog voorstander was van een open relatie, is hij nu klaar voor het huwelijk. Hij heeft zelfs al een ring voor haar: "Ik wil de man zijn die ik moet zijn en hopelijk de echtgenoot die ze wil." Ash denkt daar héél anders over. Zij vond namelijk liefde bij single Taylor, die haar heeft doen inzien dat ze liefde verdient. "Ik weet dat ik je pijn gedaan heb", geeft Hania toe als ze elkaar voor het eerst in weken weer zien. "Ik luisterde niet naar je en dacht alleen aan mezelf. Dit experiment... mijn idee van een open relatie was totale onzin. Ik probeerde op die manier mijn gedrag goed te praten (…) Ik wist niet dat ik zo veel van één iemand kon houden, maar nu wel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelnemers Temptation Island USA gaan voor huwelijksaanzoek

"Ik ben veranderd en dat wil ik je bewijzen zolang ik leef", vervolgt Hania terwijl hij op één knie gaat en de grote vraag stelt. "Deze ring symboliseert mijn liefde voor jou. Hiermee beloof ik dat ik alles zal doen om er voor je te zijn. Wil je met me trouwen?"

"Dat kan ik niet", is het antwoord van Ash. "Het is veel te veel. Ik zou eerst moeten helen." Ze besluit dan ook zijn ring niet te accepteren en alleen het programma te verlaten. "Ik ben dankbaar voor onze tijd samen", neemt ze afscheid van haar ex.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-sterren stappen in het huwelijksbootje

Ook Luke wil zijn vriendin Iris ten huwelijk vragen. "Iris vindt het misschien te snel, maar ik hou me niet meer in. Ik was eerder bang om me te binden, maar nu ben ik er klaar voor", verkondigt hij voorafgaand aan het allesbeslissende laatste kampvuur. Als de twee elkaar weer zien vallen ze elkaar meteen in de armen. Iris wil niets liever dan samen met haar lief het eiland verlaten. Ze hoeft dan ook niet lang over haar antwoord na te denken als Luke op z’n knieën gaat. "Ik kan niet geloven dat we verloofd zijn! Ik ben zo blij! (…) Dit is de perfecte afsluiting van ons avontuur."

Temptation Island USA is te zien bij Videoland net als Temptation Island: Love or Leave, waar inmiddels het eerste koppel het eiland al heeft verlaten...

Kaj en Monica laten zich uit over vertrek koppel in Temptation

00:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!