De Verraders Beeld © Videoland

De Verraders-fans opgelet! Het programma keert terug

27 mei 2022 21:30

Hoewel de bloedstollende finale net voorbij is, komen de makers van het programma 'De Verraders' nu al met met het grote nieuws naar buiten. Zij kondigen namelijk een nieuw seizoen aan. En niet zomaar eentje, want het programma krijgt een bijzondere special.

Met Halloween keert het programma terug met een special op Videoland. De Halloween-editie belooft een extra spannend en ijzingwekkend seizoen te worden. Wanneer de uitzendingen van start zullen gaan, is nog niet bekend. Halloween is een feestdag die jaarlijks valt op 31 oktober. 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Emoties lopen hoog op in De Verraders: 'Iedereen gelooft het spel'

Het is de tweede keer dat er een extra reeks wordt gemaakt speciaal voor de streamingdienst. Art Rooijakkers nam bij het seizoen van vorig jaar de presentatie van Tijl Beckand over. Of dat ook bij de Halloween-reeks zo is, is nog niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Giel vond het 'vrij pijnlijk' om als eerste De Verraders te verlaten

Na negen weken komt er vanavond een einde aan het bloedstollende avontuur. Toine van Peperstraten, Steven Brunswijk en Dionne Slagter winnen het programma en delen het prijzengeld. Alle drie kiezen ze voor trouw en nemen ieder een derde van het zilver mee naar huis.

Toine moest tijdens De Verraders slaappillen nemen om nacht door te komen

02:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!