Stefano in De Verraders Beeld © RTL

Stefano: 'Nog veel gemenere dingen over Toine en Steven gezegd'

28 mei 2022 13:19

Stefano Keizers (34) heeft gereageerd op de kritiek die hij heeft gekregen naar aanleiding van zijn gedrag in de finale van 'De Verraders'. Veel mensen verwijten hem een slechte verliezer te zijn. Daardoor wil hij graag wat rechtzetten.

"Dat was blijkbaar te heftig voor de uitzending"

Zo vindt Stefano het vooral vervelend dat het door de montage leek alsof hij enkel boos was op Dionne Slagter.  'Had nog veel gemenere dingen gezegd over Steven en Toine, maar dat was blijkbaar te heftig voor de uitzending.' Hij en Dionne gaan naar eigen zeggen way back.

'Het pijnlijkste is nog wel dat van alle finalisten ik eigenlijk vind dat Dionne de enige is die de winst heeft verdiend', aldus Stefano. 'Dat ik niet tegen mijn verlies kan en een zure man ben, betekent niet dat je het niet fantastisch hebt gedaan. Met de kennis van nu, blijft over spijt van alles', schrijft hij op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Na de finale van De Verraders ben ik wel klaar met Stefano en z'n typetje'

Dat meedoen aan De Verraders er behoorlijk in hakt bij de kandidaten is inmiddels geen geheim meer. Toine had zelfs slaappillen nodig om rustig in slaap te komen, vertelde hij aan RTL Boulevard. Meer over zijn ervaring vertelt hij in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Verrader Stefano door het lint: 'Jullie zijn geen terechte winnaars'

Toine moest tijdens De Verraders slaappillen nemen om nacht door te komen

02:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!