Beeld © RTL

John de Bever laat 'een kilo kalknagel' wegknippen tijdens vakantie

2 juni 2022 21:30

John de Bever (57) heeft zijn voeten weinig plezier gedaan met al dat (zaal)voetbal. Tijdens zijn vakantie op Curaçao, te zien in zijn realityprogramma 'De Bevers', besluit hij daar maar eens wat aan te doen. Want tien kalknagels in teenslippers? Dat is natuurlijk geen porem.

"Toen ze eenmaal m'n voeten begon te masseren, vond ik het wel fijn"

Terwijl John en Kees samen met vrienden genieten van een welverdiende vakantie, vindt John de tijd om even aan het strakke excursieprogramma van zijn man(ager) te ontsnappen. John loopt al drie dagen rond op teenslippers als hij tot het besef komt dat zijn voetbalvoeten wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Hoog tijd om wat achterstallig onderhoud te plegen. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Zanger John de Bever steekt geen vinger uit in huishouden

John zit er niet mee dat zijn voetjes niet zo poezelig zijn. Hij laat zich in de salon vervolgens wel heerlijk in de watten leggen, terwijl een vrouw zijn kalknagels weg probeert te knippen. "Toen ze eenmaal m'n voeten begon te masseren, vond ik het wel fijn", vertelt John. "Daarna probeerde ik even te slapen, maar ik kreeg geen kans om in slaap te vallen."

Daarmee doelt hij op de eigenares van de salon. De twee kletsen er vrolijk op los en als een ware verkoper weet ze hem zelfs nog een behandeling te slijten. "Ze kan nog ijsklontjes aan een ijsbeer verkopen", lacht hij. Als de eigenaresse hem vervolgens ook nog transparante nagellak wil aansmeren, past John. "Nee, dat is niet goed. Ik ben geen homo", zegt hij gekscherend, waarmee hij naar zijn seksualiteit refereert.

Na anderhalf uur in de behandelstoel en een kilootje aan kalknagels minder, loopt John als herboren uit de salon. De close-up van het eindresultaat besparen we je. 

John de Bever en vriend laten álles zien in nieuwe realitysoap: 'Alles of niks'

02:32
Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Droom komt uit voor vrouw Wilfred Genee: speelt in clip John de Bever

De Bevers zijn iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!