Thomas en Susan in Race om de Ringen Beeld © RTL/Videoland

Onthutsende bekentenis in Race om de Ringen: 'Niet tevreden over seksleven'

02 juni 2022 22:01

In de tweede aflevering van 'Race om de Ringen' moeten zes verloofde stelletjes weer een nieuwe opdracht doen. En als de koppels denken dat ze het ervan af kunnen brengen met een beetje rennen en puzzelen, hebben ze het mis. Het spel krijgt nu al een persoonlijke lading. En dat is niet voor iedereen even leuk.

"Het kan altijd beter"

De stellen moeten van A naar B zien te komen in Jordanië. Onderweg moeten ze nog een opdracht afronden. In een amfitheater staan allemaal foto's van ogen, mondhoeken en neusvleugels. De mannen moeten de juiste zes onderdelen van hún vrouwen pakken en dit samenvoegen tot een portret. Helaas gaat dit niet helemaal vlekkeloos. Thomas pakt zelfs een foto van een bruin oog, terwijl zijn Susan geen bruine ogen heeft. "Toen vond ik je wel even stom", zegt ze tegen hem. 

Als Thomas en Susan aankomen bij het volgende onderdeel van de opdracht, staat haar een vervelende verrassing te wachten. Er staan vier zandzakken met stellingen erop. Een van de stellingen is niet waar en in die bijbehorende zak ligt een sleutel voor het beëindigen van de opdracht. De stellingen 'Wij zijn erg tevreden over ons seksleven' en 'Thomas is jaloers als Susan met andere mannen flirt' zorgen beide voor een heikel punt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau van Erven Dorens zorgt voor ruzie tussen verloofde stelletjes

Susan is ervan overtuigd dat Thomas niet jaloers is als zij met andere mannen flirt. Thomas zie je daarentegen vertwijfeld toekijken. Hij weet dondersgoed dat de stelling 'Wij zijn erg tevreden over ons seksleven' niet klopt en dat dat de zak is die ze moeten openen. Ontredderd kijkt hij toe hoe zijn liefje in de verkeerde zak zoekt naar de sleutel. Thomas wil de opdracht niet verliezen en wil vooral geen slappe zak zijn, dus hij moet iets opbiechten. "Dit is niet de goede zak."

Susan voelt zich - mogelijk voor het eerst sinds lange tijd - goed genaaid. "Dan ben jij meer ontevreden over ons seksleven dan ik. Dat weet ik wel zeker", doet ze haar beklag. "En dan gaat het vooral om de frequentie daarvan." Susan is ook de moeilijkste niet en samen besluiten ze: "Het kan altijd beter." Je ziet het betreffende fragment hieronder.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Wie wel goed zijn in naaien, zijn Bilal en Sanne. Zij hebben een pact gesloten met Bart en Lauren om beiden een gouden munt in te zetten tijdens de stemronde op - daar zijn ze weer - Thomas en Susan. Maar tijdens de stemronde, die de koppels los van de groep doen, bedenken Bilal en Sanne zich. "Ook al naai ik een stel, ik wil op Bart en Lauren stemmen. Zij zijn gewoon te goed", vertelt Bilal aan presentator Beau van Erven Dorens.

Bart en Lauren, die zich keurig aan de afspraak hebben gehouden en een gouden stem hebben ingezet, komen na de stemronde achter deze actie van Bilal en Sanne. "Nou, die zijn niet te vertrouwen", stelt Bart als hij samen met zijn verloofde wegloopt van de groep. "Dat is het spel, dat weet ik, maar daarmee hebben ze wel de toon gezet." Bilal en Sanne voelen de bui nu wel hangen. "Wij moeten echt knallen, want Bart en Sanne hebben het nu op ons gemunt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emoties lopen hoog op tijdens start van Race Om De Ringen

Bart en Sanne zijn gered door Rick en Leonie. Zij hebben hun beslissende stem ingezet op Thomas en Susan. Hierdoor moeten Thomas en Susan tegen Bjorn en Patricia het ringenspel spelen. Maar dat gebeurt pas volgende week. Je ziet Race om de Ringen elke donderdag om 20.30 uur op RTL 4 of bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!