Dennis Schouten Beeld © ANP

Dennis Schouten onthult: 'Gevraagd voor nieuw seizoen Adam Zkt. Eva VIPS'

3 juni 2022 12:58

Dennis Schouten (26) vertelt in de extra uitzending van 'Roddelpraat' dat hij gevraagd is voor een nieuw seizoen van 'Adam Zkt. Eva VIPS'. Hij geeft aan dat hij is gebeld door de productiemaatschappij achter de realityshow waarin bekende Nederlanders naakt daten met een aantal vrijgezellen.

"Doe je mee, Dennis? Je zegt op alles ja"

"De telefoon ging en toen belde een of andere redactrice van Warner Bros. mij (...) en die zei: 'Dennis, wij hebben een mooi televisieprogramma. Wil je daaraan meedoen? Het is hoog aangeschreven en trekt veel kijkers'", begint hij zijn scoop in het online juiceprogramma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opeens was daar Dennis Schouten als Barabbas in The Passion

"Ik ben uitgenodigd voor, en het komt weer terug op de buis dus dat is de scoop, Adam Zkt. Eva VIPS." Medepresentator Jan Roos vraagt aan hem: "Doe je mee, Dennis? Je zegt op alles ja." Maar na onder andere The Passion en First Dates VIPS heeft Dennis dit televisieprogramma toch afgewezen. En dat is voor Jan Roos toch wel de grootste scoop. "Scoop: Dennis Schouten heeft nee gezegd tegen een televisieprogramma."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Schouten: 'Aangifte hangt af van dreigementen en daden Charly Luske'

In maart spande Famke Louise een kortgeding aan tegen de mannen van Roddelpraat. Zij hebben een nummer dat zij als privé beschouwt in zijn geheel afgespeeld in hun YouTube-serie. De mannen zijn het daar overigens niet mee eens en gaan in hoger beroep. 

Famke Louise sleept Roddelpraat voor de rechter: 'Gaat nergens over'

06:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!