Eating With My Ex Beeld © Eating With My Ex/discovery+

Ingeborg krijgt eindelijk excuses van Chantal na MAFS-mislukking

4 juni 2022 12:00

Trouwen met een wildvreemde: Chantal (29) en Ingeborg (33) durfden het aan en gaven zich op voor 'Married at First Sight'. Ze werden door de wetenschap aan elkaar gematcht, maar de 'lang en gelukkig' bleef uit. Zowel Chantal als Ingeborg snapt nog altijd niet waarom de experts hen gekoppeld hebben en zoeken dan ook naar antwoorden in 'Eating With My Ex'.

"Ik ontken niet dat ik struggles had en dat dat ook jammer was voor jou"

Chantal en Ingeborg waren slechts één maand getrouwd voordat ze besloten de handdoek in de (trouw)ring te gooien. Hoewel de exen - die inmiddels beiden weer gelukkig in de liefde zijn - zo nu en dan nog eens contact hebben, is het de eerste keer dat ze elkaar weer zien sinds de scheiding. "Toen ik Ingeborg voor het eerst zag, voelde ik niet meteen die chemie", blikt Chantal terug. "Ik vond Ingeborg op dat momenteel 'veel'. Ik ben zelf ook best wel veel, enthousiast en druk. Ik had het idee dat zij nóg enthousiaster en drukker was. Daardoor verdween ik een beetje naar de achtergrond en kon ik me ook niet echt herpakken."

Ingeborg en Chantal van MAFS gaan confrontatie aan na mislukt huwelijk

01:36
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Weerzien in Eating With My Ex gaat gepaard met tranen

Voor de familie en vrienden van Chantal was het niet alleen een grote verrassing dat ze meedeed aan MAFS, maar ook dat ze met een vrouw trouwde. Het programma ging namelijk gepaard met haar coming-out, iets waarvan ze nu spijt heeft, vertelt ze. "Ik was écht op zoek naar liefde, ik stond ervoor open en ik had liefde te geven. Maar ik ontken niet dat ik struggles had en dat dat ook jammer was voor jou. (…) Het voelde ook wel een beetje oneerlijk naar jou toe."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shirley schiet volledig uit haar slof in Eating With My Ex: 'Schijnheilige kwal'

Ingeborg hoopte al op dit antwoord van Chantal. "Het feit dat ze zegt dat ze het ook oneerlijk vond voor mij, maakt wel dat ik denk: dit is een positieve afsluiting van ons Married-verhaal", lucht ze haar hart. "Ik ga met een positief gevoel naar huis. Ik heb antwoorden gekregen op de vragen waar ik antwoorden op wilde hebben. En ik laat het voor wat het is. Het was mooi en ik vind dit een mooie afsluiting.”

Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch te zien op discovery+. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!