Sanne en Fabrizio in De Bachelor België Beeld © De Bachelor België/Videoland

Huh? Sanne en Fabrizio hebben helemaal geen seks gehad tijdens 24 uurs-date

4 juni 2022 12:37

Heel Nederland (en Vlaanderen) kon in 'De Bachelor België' meegenieten van de nachtelijke escapades van bachelor Fabrizio Tzinaridis (29). De voormalig verleider deelde tijdens de opnames het bed met Madieke, Margaux én Sanne. Maar volgens Sanne klopt dit helemaal niet, zo onthult ze in gesprek met 'Grazia'.

"Je ziet elkaar misschien twee, drie uurtjes en daarna gaat hij weer met een ander op date. Hoe kun je je helemaal openstellen met dat in je achterhoofd?" 

In het Grazia Zomerboek, dat vanaf 22 juni verkrijgbaar is, vertelt Sanne niet bepaald positief terug te kijken op haar deelname aan het programma. "Als ik heel eerlijk ben, vond ik het vreselijk", geeft ze toe. "Ik zat met al die vrouwen in één huis en de meeste waren echt niet mijn type mens. Er was veel jaloezie en ik ben niet iemand die achter een man aan gaat lopen. Ik vond het vreselijk als we een opdracht of dansje moesten doen en dacht: ik ga echt niet voor jou met mijn kont schudden op tv."

Hoewel ze mooie dates heeft gehad met Fabrizio, moet Sanne er niet aan denken nog een keer mee te doen met een datingprogramma: "Nee, bedankt!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio heeft geen spijt van seks in De Bachelor: 'Er was aantrekkingskracht'

De Amsterdamse vertelt ook niet langer te geloven in realityshows waarin naar liefde wordt gezocht. "Daten met zoveel andere vrouwen erbij is mega onnatuurlijk", legt ze uit. "Je ziet elkaar misschien twee, drie uurtjes en daarna gaat hij weer met een ander op date. Hoe kun je je helemaal openstellen met dat in je achterhoofd?" 

Ook doet de blondine nog een opmerkelijke uitspraak, want wat blijkt: ze heeft helemaal geen seks gehad met Fabrizio tijdens hun laatste 24 uurs-date! "Op de 24 uurs-date en door zijn commentaar erna lijkt het of we seks hebben gehad, maar dat is niet zo", aldus Sanne.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

India uit De Bachelor schept duidelijkheid over status met Tony Junior

Fabrizio reageerde in de RTL Boulevard Reality Podcast eerder ook al op zijn nachtelijke avonturen. De realityster snapt dat het voor sommige mensen wat 'heftig' kan overkomen dat 'ie zo snel achter elkaar met drie vrouwen het bed in dook, maar volgens Fabrizio heeft hij een normaal libido. "Ze zien het ook allemaal op 50 minuten tijd. 72 uur is natuurlijk ook niet lang, maar er wordt zo kort door de bocht over het seksuele gepraat dat heel de essentie van de date, de leuke dingen, de grappige dingen (…), daar wordt gewoon niet over gepraat."

Luister de podcast op Spotify en Apple Podcasts . Alle afleveringen van De Bachelor België kijk je terug bij Videoland.

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'

00:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!