Carlo Boszhard voor 'I Can See Your Voice' Beeld © RTL

I Can See Your Voice keert terug en je kan je nog opgeven

4 juni 2022 12:56

Goed nieuws voor alle vaste kijkers van het RTL-programma 'I Can See Your Voice': de muzikale show krijgt een nieuw seizoen! Dat heeft presentator Carlo Boszhard (52) bevestigd. Er ontbreekt alleen nog één belangrijk ding... deelnemers!

"Denk jij nu dat je goed bent in dat spel? Geef je dan op!"

Carlo is nog op zoek naar kandidaten, zo laat hij weten in een oproep via Instagram Stories. "Het spel is ongewijzigd: wie kan er zingen en wie totáál niet? Denk jij nu dat je goed bent in dat spel? Geef je dan op!" klinkt het. De presentator onthult ook alvast dat Marieke Elsinga, Fred van Leer, Danny de Munk en Edsilia Rombley volgend seizoen weer van de partij zijn.

Denk jij dat je goed bent in het spel? Geef je dan op via deze link. En het beste is: je hoeft er niet een voor te kunnen zingen!

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Persoonlijk verhaal van fan Patty Brard maakt indruk in I Can See Your Voice

I Can See Your Voice is een muzikale spelshow waarin zeven kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen. In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. 

Wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden is nog niet bekend.

'I can see your voice' komt met een nieuw seizoen!

04:51
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

75-jarige Hans verblijdt iedereen met zijn stem in I Can See Your Voice

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!