Gordon in Boerderij van Dorst Beeld © Boerderij van Dorst BNNVARA 05-06-2022

Gordon: 'Terugvallen zullen blijven komen in mijn leven'

5 juni 2022 21:33

Gordon (53) denkt dat hij niet altijd clean en nuchter zal kunnen blijven. "Die terugvallen zullen blijven komen in mijn leven", zei de zanger, die kampte met een drank- en drugsverslaving, in het programma 'Boerderij van Dorst'. "Ik heb af en toe een soort van uitlaatklep nodig."

"Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar - zo reken ik dan - dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan"

De 53-jarige liet zich in 2019 behandelen in een kliniek en gebruikte toen een jaar geen drank en drugs. Tijdens de coronapandemie had hij een terugval. De zanger verwacht dat die zullen blijven komen. "Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar - zo reken ik dan - dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan. Dat is mijn houvast."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon zet penthouse te koop inclusief 'overdonderend' interieur

In zijn nieuwe woonplaats Dubai lukt het hem makkelijker om 'zo min mogelijk van het pad te gaan'. In Nederland vindt hij dat moeilijker. "Je hebt het sneller dan je eten", zegt Gordon over de bezorging van cocaïne. "Je hebt Thuisbezorgd en 'snuifbezorgd' en 'snuifbezorgd' is sneller."

Anouk heeft geen behoefte meer aan contact met Ali B

01:27
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon op 'carnivoordieet': eet alleen nog dierlijke producten

De zanger is niet alleen daarom blij dat hij is verhuisd. Ook het anonieme leven bevalt hem goed. "Ik heb gewoon mijn leven weer terug. Ik kan ergens in een mall lopen waar niemand naar me omkijkt. Dat heb ik echt gemist."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!