Charly Luske in Amazing Grace Beeld © Amazing Grace EO 05-06-2022

Charly Luske brengt ode aan Tanja Jess: 'Wat zij voor mij overheeft'

6 juni 2022 14:55

Charly Luske (43) en Tanja Jess (55) mogen dan misschien wat relatieproblemen hebben, daar was zondagavond in het EO-programma 'Amazing Grace' niks van te merken. De zanger droeg zelfs zijn optreden op aan zijn 'toffe chick'.

Voor Charly werd het nummer 'I Still Haven 't Found What I'm Looking For' van U2 gekozen om te vertolken. Als coach Berget Lewis hem tijdens de repetities vraagt hoe hij het nummer interpreteert, vertelt de zanger dat het voor hem toch ook wel een liefdesliedje is.

"Het hele liedje gaat erover wat je ook doet, waar je ook doorheen gaat in je leven (…) In dit geval met Tanja, er zijn echt wel momenten geweest dat ik dacht: als ik nu niet met haar was geweest, wat zij allemaal voor mij overheeft… de fuck ups in mijn leven die zij, niet door de vingers ziet, maar waar wij samen doorheen gaan. Dat is ook iets dat voor mij in dit liedje wel terugkomt", vertelt hij. "Ik heb toch wel echt een hele toffe chick."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charly Luske geeft relatieproblemen Tanja Jess toe: 'I fucked up'

RoddelPraat maakte eind maart bekend dat Charly en Tanja relatieproblemen zouden hebben, nadat de zanger seksueel getinte berichtjes naar een andere vrouw zou hebben gestuurd. De actrice bevestigde daarna, zonder in detail te treden, dat zij en haar man op dit moment in een 'zoektocht' in hun relatie zitten. Volgens Tanja laat de zanger al langer 'problematisch gedrag' zien.

Charly reageerde vervolgens spijt te hebben dat hij zijn relatie met zijn vrouw ‘verpest’ heeft. 'Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet', schreef hij op Instagram. In Koffietijd reageerde hij later nog met dat ze 'intern' hun problemen aan het oplossen zijn. "Het is iets wat de buitenwereld niet aangaat. Het is een privékwestie", zei hij over de kwestie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers zwijmelen weg bij Edwin Jonker in Amazing Grace

In het programma Amazing Grace neemt Giovanca Ostiana acht bekende Nederlanders, samen met hun captains, mee op een muzikale reis door de roots van gospel. Aan het programma doen Charly Luske, Caroline Dijkhuizen, Lucas Hamming, Desray Manders, Lisa Loeb, Elske deWall, Dries Roelvink en Edwin Jonker mee. 

Amazing Grace zie je elke zondag om 20.25 uur bij de EO op NPO 1 en hier kijk je de aflevering van gisteren terug.

Artiesten krijgen een lesje tekstbeleving in Amazing Grace

02:00
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dries Roelvink zingt de sterren van de hemel in nieuwe gospelshow EO

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!