Ivo en Maris Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Maris uit Temptation staat niet open voor 'respectloos' relatieplan vriend

09 juni 2022 14:01

Het wordt steeds moeilijker voor de koppels van 'Temptation Island: Love or Leave' tijdens hun verblijf op de Dominicaanse Republiek. Bij sommige stellen slaan de twijfels toe, terwijl anderen juist de antwoorden vinden waarnaar ze zoeken. Zo weet Ivo, die samen met Maris naar het eiland kwam, wat hij wil.

Let op: dit artikel bevat spoilers van de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

"Ik word voor het blok gezet"

In single Esmé heeft Ivo zijn metgezel gevonden. De twee staan op dezelfde manier in het leven en kunnen daardoor goed praten over twee onderwerpen waar Ivo veel over nadenkt: open relaties en polygamie. Hij vindt het interessant om het daar met Esmé over te hebben. 

"We zijn al negen jaar samen en hebben het hier wel over gehad", zegt Ivo over zijn relatie met Maris. "Je bent naar mijn mening op de wereld om gelukkig te zijn. Iedereen is dat op zijn eigen manier. Mensen zijn veel te veel bezig met wat anderen van hen vinden."

Tijdens zijn tijd op de Dominicaanse Republiek heeft Ivo ook liefde voor Esmé ontwikkeld. "Mijn liefde wordt niet beperkt tot één persoon", verduidelijkt hij. "Open relaties en polygamie vind ik een interessant concept. Ik heb het er ook weleens met Maris over gehad. Zij heeft ook zoiets van: liefde is er om met mensen te delen." Ivo ziet het al helemaal voor zich. Het liefst neemt hij Maris én Esmé mee op de laatste date in Temptation Island: Love or Leave waar ze samen de nacht doorbrengen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Whitney 'voor schut gezet' met biechtvideo in Temptation Island

Maris zelf staat niet zo open voor de ideeën van haar vriend. Als ze de beelden terugziet bij het tweede kampvuur is ze niet blij. Maris vindt het respectloos hoe haar vriend praat over haar gevoelens. "Ik ben blij dat hij mij niet is vergeten. Ik wilde dat hij doelen en plannen ging bedenken. Volgens mij ligt er nu een duidelijk plan op tafel..."

Dat het gesprek over een open relatie nu open en bloot op camera wordt besproken, zint Maris niet. Ze wordt er ongemakkelijk van. En dan in tranen: "Ik word voor het blok gezet. Dat vind ik heftig. Ik wil niet huilen op het tweede kampvuur. Ik ben gewoon in de war."

Eenmaal terug in de villa huilt ze uit in de armen van Jari. "Ik voel me kut, omdat ik bang ben voor alle reacties van iedereen. Ik wil hier niet over praten. Ik heb geen zin om hier een mening over te geven op Temptation Island." Het concept van een open relatie biedt wel mogelijkheden. Zo grapt ze tegen Jari dat hij wel haar seksmaatje kan worden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annebel uit Temptation Island toont resultaat van verwijderde lipfillers

Hoe dit verder afloopt zie je volgende week donderdag in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!