Romée in Temptation Island Beeld © RTL

Temptation Island-verleidster doet haar intrede als ex in EOTB

13 juni 2022 10:35

Het achtste seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch' is losgebarsten en ook deze editie belooft dramatisch te worden. In de eerste aflevering komt de eerste ex al aanspoelen op het strand. Geheel onbekend is ze niet, want deze deelnemer was eerder te zien in 'Temptation Island'.

Let op: dit artikel bevat spoilers uit Ex On The Beach: Double Dutch.

"Ik ben hier om jouw vakantie een hel te maken"

De 24-jarige Romée doet mee aan het programma als ex van Luca. De twee hebben een halfjaar een relatie gehad. Oud-verleidster Romée heeft echter nog een appeltje te schillen met hem. De reden van hun breuk is namelijk allesbehalve chique. "Ik werkte altijd in Cherso en Luca kwam langs om met mij op vakantie te zijn daar. Toen ik een collega naar het hotel ging brengen, kwam Luca mijn kamer uit met een andere chick." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Djessy uit Ex On The Beach bevallen van een dochtertje

Luca zelf ziet het kwaad er niet van in en noemt zijn schuine schaats een klein foutje. "Voor mij was het gewoon een hotel, dus wiens kamer het op dat moment is kan mij niks schelen." Romée doet in ieder geval niet mee aan EOTB met het oog op een verzoening; ze hoopt eerder wraak te nemen. "Jij hebt mij een keer genaaid door die bitch te neuken. Nu ben ik hier om jouw vakantie een hel te maken." 

Romée heeft in 2020 meegedaan aan Temptation Island en wist daarin Zach te verleiden. Uiteindelijk hebben de twee een wilde vrijpartij op beeld gehad. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney uit Ex on the Beach bevallen van eerste kindje

Ex On The Beach: Double Dutch is iedere zondag om 22.00 uur te zien op MTV. Hieronder maak je alvast kennis met de acht originals van het nieuwe seizoen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!