Tim Hofman en Roy van Over Mijn Lijk Beeld © BNNVARA/SkyHighTV

Tim Hofman zoekt 'jonge terminale helden' voor Over Mijn Lijk

10 juni 2022 11:55

Irene, Jip, Francis, Kiki, Patrick en Roy werden allemaal gevolgd door Tim Hofman (33) en zijn team in het meest recente seizoen van 'Over Mijn Lijk'. Hoewel Kiki en Patrick inmiddels helaas zijn overleden, probeerden ze tijdens hun laatste maanden nog zo veel mogelijk uit het leven te halen. Ook nu is Tim weer op zoek naar 'jonge terminale helden' die hun verhaal willen doen.

"Inmiddels zijn we, ik moet bijna zeggen 'helaas', begonnen aan een nieuw seizoen van Over Mijn Lijk"

In een korte video op het Instagram-account van Over Mijn Lijk doen de makers een 'oproep die ze eigenlijk niet willen plaatsen'.

"Allereerst dank voor alle reacties op het afgelopen seizoen van Over Mijn Lijk", begint Tim. "Het was hartverwarmend en overweldigend. Inmiddels zijn we, ik moet bijna zeggen 'helaas', begonnen aan een nieuw seizoen van Over Mijn Lijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het nu met de deelnemers en nabestaanden uit Over Mijn Lijk?

Het programma zoekt nog een aantal mensen die ze mogen volgen en daarom heeft de presentator 'een beetje een gekke oproep': "Ben jij tussen de 15 en 35 jaar oud en denk je: ja, dit programma gaat ook over mij. Ik ben uitbehandeld, ik ben terminaal, het einde is op een manier in zicht. Weet ons dan te vinden." 

Aanmelden kan via deze link, maar Tim benadrukt in de video dat je hem ook altijd een berichtje mag sturen, dan neemt de redactie contact op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman deed onderzoek naar banden Defensie en koningshuis: 'Koninklijke familie wordt voorgetrokken'

Roy wist met zijn hartverscheurende verhaal vele kijkers afgelopen seizoen te ontroeren. In 2018 kwam hij erachter dat hij een hersentumor heeft en inmiddels is de kersverse vader uitbehandeld. Toch blijft hij positief:

Roy en Annick uit Over Mijn Lijk blijven positief

02:16

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!