Familie Gillis: Massa is Kassa Beeld © Familie Gillis: Massa is Kassa 13 juni 2022 SBS6

Nicol en Peter Gillis kopen 'pornopaleis' van €2,2 miljoen

13 juni 2022 21:28

Een beetje multimiljonair heeft een extra optrekje in een zonnig oord, maar die van de familie Gillis is inmiddels te klein geworden en daarom gaat Peter op zoek naar wat groters. En de campingbaas kent overduidelijk de uitdrukking 'kopen, niet kijken' niet.

"Nicol kan er ook haar eigen SM-studio openen"

De kinderen van Nicol willen niet in een stapelbed, dus er moet een grotere woning worden gezocht waar het hele gezin lekker kan vertoeven. Omdat Peter zijn talenknobbel hopeloos onderontwikkeld is, legt Nicol aan de makelaar uit wat ze precies zoeken. "Vertaal eens even wat ze allemaal zegt, want ik versta het niet!" commandeert de ondernemer zijn vrouw terwijl hij zijn lijst met eisen doorneemt (geen tuin en ruimte genoeg voor zijn Harley).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Talpa reageert niet op vermeende misstanden in vakantieparken Peter Gillis

Uiteindelijk weet makelaar Svetlana het juiste huis voor de tortelduifjes te vinden die alle hokjes aftikt. Volgens Bekende Buren heeft de Massa is Kassa-ster zo’n 2,2 miljoen euro moeten neerleggen voor zijn Spaanse paleisje. Kost wat, maar dan heb je ook wat: een woonoppervlakte van 294 vierkante meter, vijf slaapkamers, zes badkamers, een binnen- en buitenzwembad, twee sauna’s, een Italiaanse jacuzzi en zelfs een indoor spa.

Maar kijkers van de realityserie kunnen maar aan één ding denken...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Bever traint Peter Gillis: 'Hij kan nog geen drie meter lopen'

Terwijl Peter met geld smijt, hebben verschillende Brabantse gemeenten het helemaal gehad met de vakantiepark-tycoon. Peter dreigt zelfs een aantal vergunningen kwijt te raken. Zelf snapt hij er niks van en is hij zich van geen kwaad bewust.

Peter Gillis dreigt vergunningen voor vakantieparken te verliezen

03:34

Familie Gillis: Massa is Kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!