Kiki Duren, Bob Sikkes en Roos Reedijk voor de RTL Boulevard Reality Podcast

Luister hier de RTL Boulevard Reality Podcast met KzK-Bob en Roos

17 juni 2022 09:30

In een nieuwe aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast gaan we het niet hebben over de liefde en de struggles die daarbij komen kijken, maar juist over de stappen die sommigen daarna nemen: het kopen van een huis. En met wie kan dat beter dan met stalen deuren-liefhebber Roos Reedijk en Bob 'de Bouwer' Sikkes van 'Kopen zonder Kijken'.

In de RTL Boulevard Reality Podcast hoor jij altijd het allerlaatste nieuws over jouw favoriete series. Wie heeft er met wie gezoend? En wie kunnen er nu weer niet met elkaar door één deur? In de derde aflevering heeft Kiki Duren het over kijkcijferkanon Kopen zonder Kijken.

Hoewel een huis kopen zonder deze ooit gezien te hebben te bizar voor woorden klinkt, worden de makers van het programma overladen met aanmeldingen. Maar hoe gaat zo'n procedure eigenlijk? Hoe vaak wordt er overgeboden? En misschien nog wel nog belangrijker: komt er een nieuw seizoen? Je hoort het allemaal in de derde aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo is het nu met Volcmar en Marlies uit Kopen Zonder Kijken

In de vorige aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast werd Married at First Sight volledig onder de loep genomen. Hoe worden de koppels aan elkaar gematcht? Komt er een nieuw seizoen? En hoe gaat het nu met Maurice? Luister de aflevering hieronder terug:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'

Luister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Podcasts en Google Podcasts.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!