Danny de Munk Beeld © ANP

Talpa trekt stekker niet uit Hollandse Nieuwe met Danny de Munk

15 juni 2022 10:35

Talpa gaat ondanks het nieuws over een aangifte tegen Danny de Munk (52) voorlopig door met de uitzendingen van de talentenjacht 'De Hollandse Nieuwe' op SBS6. Dat laat een woordvoerder desgevraagd weten aan het ANP. Danny is momenteel als jurylid in 'De Hollandse Nieuwe' te zien.

"We zijn op de hoogte van de berichtgeving en houden deze nauwlettend in de gaten"

Dinsdagavond meldde De Telegraaf dat er aangifte van verkrachting zou zijn gedaan tegen Danny. Het slachtoffer is volgens de krant een vrouw die zo'n vijftien jaar geleden nauw met hem samenwerkte bij de musical Ciske de Rat. "We zijn op de hoogte van de berichtgeving en houden deze nauwlettend in de gaten. Vooralsnog heeft dit geen gevolgen voor de uitzendingen van De Hollandse Nieuwe", aldus de woordvoerder van Talpa.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aangifte van verkrachting gedaan tegen Danny de Munk

In De Hollandse Nieuwe, dat op zaterdagavond wordt uitgezonden, zoekt SBS6 naar een nieuwe volkszanger. Ook Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk en René Froger hebben een rol in het programma.

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer kwam in april met meerdere verhalen over Danny de Munk. In de video hieronder zie je hier meer over. 

'Danny de Munk en advocaat geven Yvonne Coldeweijer lesje journalistiek'

06:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!