Beeld © RTL

Maris geschokt door uitnodiging voor Temptation Island-trio

16 juni 2022 15:52

Nu het einde van 'Temptation Island: Love or Leave' nadert, vinden de kandidaten eindelijk hun antwoorden. Zo besluit Ivo dat hij het concept open relatie en polygamie met zijn vriendin Maris wil bespreken. En dat dan liever gisteren dan vandaag...

Let op, dit artikel bevat spoilers over Temptation Island: Love or Leave. 

"Ik wil hem echt aan dat staartje zo de villa uittrekken"

De afgelopen weken wordt duidelijk dat alle relatiepraat Maris veel te veel wordt. Ze heeft geen zin om op nationale televisie een onderwerp te bespreken dat nog altijd in de taboesfeer hangt. Ondertussen gooit Ivo een schepje erbovenop. Al dagen fantaseert hij over een dreamdate, de afsluitende avond in romantische setting, met zijn vriendin én single Esmé. Zij heeft immers al ervaring met open relaties en ziet een seksdate met Maris en Ivo wel zitten, dus nemen ze een filmpje op.

"Vanaf mijn eerste minuten op Temptation Island had ik een supergoede klik met Esmé", begint Ivo zijn voorstel. "Ze is open minded, respectvol, eerlijk en kijk nou: een cutie. We vinden allebei het concept 'open relatie' en polygamie interessant, maar we weten niet precies hoe of wat." Vervolgens neemt Esmé het woord. "Daarom lijkt het ons leuk om met z'n drieën op dreamdate te gaan. Ik hoop dat je ervoor openstaat en ik ben nieuwsgierig om je beter te leren kennen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maris uit Temptation staat niet open voor 'respectloos' relatieplan vriend

Dat Maris sprakeloos is, is een understatement. "Ivo, jongen. Ik wil hem echt aan dat staartje zo de villa uittrekken en even vertellen wat ik ervan vind. Dit bevestigt de emotie die ik al had. Hij houdt geen rekening met mij en hoe ik erover denk. Dat ik het hier liever niet over wil hebben en dat ik er nu weer over aan het praten ben, omdat zij zo'n boodschap naar mij sturen."

Maar niet alleen Maris heeft er genoeg van, ook René wil er niks van weten. Als Kaj de mannen in de villa opzoekt om te vragen hoe het met hen gaat, loopt René van tafel weg na de ontboezemingen van Ivo. Dat Ivo wel zou openstaat voor een relatie met twee vrouwen is een nieuwe 'twist' voor René. "Deze man..." klinkt het als hij vertrekt. "Ik ben niet zo bekrompen in mijn hoofd dat ik dat onderwerp apart vind", legt hij op camera uit. "Iedereen is zoals hij is. Maar ik zie het als mensen eerlijk zijn en ik prik door mensen heen die dat niet zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annebel uit Temptation Island toont resultaat van verwijderde lipfillers

Aan de beelden van de volgende aflevering te zien, heeft Maris haar keuze gemaakt en lijkt ze voor een dreamdate met haar 'connectie' Jari te kiezen. Hoe dat afloopt, zie je donderdag bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!