Beeld © Videoland/Blind Gekocht

Kopen zonder Kijken België seizoen 4 nu te zien bij Videoland

15 juni 2022 17:47

Kun je maar geen genoeg krijgen van 'Kopen zonder Kijken'? Dan is er goed nieuws. Wie het mooie weer even wil laten voor wat het is, kan op de bank het vierde seizoen van 'Kopen zonder Kijken België' bingen, ook wel bekend als 'Blind Gekocht'.

Ook bij onze Zuiderburen geven koppels de zoektocht naar hun droomhuis uit handen. Want ja, ook in België kennen ze een overspannen woningmarkt. Alleen al in de afgelopen vijf jaar zijn de huizenprijzen daar met 25 procent gestegen. Onder de bezielende leiding van presentator Jani Kazaltzis gaan Kelly Claessens, Béa Vandendael en Bart Appeltans - de Alex van Keulen en Bob Sikkes van België - de dromen van de wanhopige gezinnen realiseren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob Sikkes onthult: betalen KzK-deelnemers écht alles zelf?

Sommige dingen veranderen nooit in formats. Zoals de ellenlange wensenlijst van de deelnemers, bijvoorbeeld. Toch pakken ze het in België net even anders aan: het team bepaalt de regels, niet de kandidaat. Ook de deelnemers zelf passen niet in dezelfde mal als die in Nederland. Zo zoekt het team van Jani in de eerste aflevering van het vierde seizoen een huis voor een gezin dat al een waanzinnig landhuis heeft.

Hun probleem is niet een 'krap' budget van 330.000 euro, maar dat hun gezinsleven lijdt onder hun onbedwingbare ambitie en eigen zaak. Maar ja, weet het team een huis te vinden dat niet lijkt op de Pfaff-villa van vroeger, maar voldoet aan de wensen en eisen van nu? Met een miljoen euro om te besteden is dat andere koek dan het werk dat Alex en Bob in Nederland verrichten voor de kandidaten. Je leest het al: voor de liefhebbers een schitterend seizoen - met maar liefst twaalf afleveringen - om te bekijken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roos Reedijk zei bijna 'nee' tegen Kopen zonder Kijken vanwege haar man

De vraag is wel of de Belgen kunnen tippen aan de tongue-in-cheek humor van Martijn Krabbé en de sportieve experts. Zo liet makelaar Alex onderstaand fragment, hoe grappig en gênant ook, niet uit het programma halen. 

Kopen zonder Kijken-makelaar Alex valt in vijver

00:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!