Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder presenteren Expeditie Robinson Beeld © Jasper Suyk

Rick Brandsteder nieuwe presentator Expeditie: 'Droom die uitkomt'

16 juni 2022 16:29

'Expeditie Robinson' heeft het komende seizoen een nieuw presentatieduo. Rick Brandsteder neemt het stokje over van Kaj Gorgels. Samen met Nicolette Kluijver is hij vanaf 28 augustus te zien in het survivalprogramma.

"Een avontuur wat ik niet had willen missen"

Rick deed zelf in 2014 mee aan Expeditie Robinson. "Een droom die uitkomt!" noemt hij de presentatieklus. Hij vindt het 'een grote eer om nu aan de andere kant te staan'. "En ik ben in goede handen van dierbare vriendin en ervaren presentatrice Nicolette Kluijver. Wederom een avontuur wat ik niet had willen missen!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René van Meurs noemt deelname Expeditie Robinson 'een deceptie'

Kaj Gorgels heeft verstek moeten laten gaan omdat hij met andere projecten bezig is die tegelijkertijd vallen met de opnames van Expeditie Robinson. "Het was een droom om Expeditie Robinson te presenteren, maar helaas vallen de opnames niet te combineren met mijn andere projecten. Ik wens de kandidaten, crew, Rick en Nicolette onwijs veel plezier en succes bij dit prachtige format. Ik ga straks iedere week weer ouderwets op de bank kijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie Robinson: All Stars heeft een (voorspelbare) winnaar

Nicolette Kluijver is in haar nopjes met haar nieuwe co-presentator. "Natuurlijk ga ik Kaj missen!" laat de presentatrice, die Expeditie Robinson sinds 2014 presenteert, weten. "Rick en ik gaan dit nu samen helemaal eigen maken. Rick is een fijne collega en vriend en we gaan met het gehele team ons stinkende best doen om de mooiste expeditie ooit te maken. We hebben er ontzettend veel zin in."

Het nieuwe presentatieduo facetimede voor de gelegenheid ook nog even met Kaj:

Vorige maand ging Niels Gomperts er na weken bikkelen en afzien vandoor met de winst in Expeditie Robinson: All Stars. Wij spraken hem erover.

Niels dolblij met Expeditie-winst: 'Het is gelukt'

00:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!