Beeld © RTL

John de Bever aan de botox: 'Ben de oude versie van George Clooney'

16 juni 2022 21:10

In de vierde aflevering van de realityserie waarvoor je graag thuis wil blijven - lees: 'De Bevers' - gaat het mis als John de Bever (57) zijn oren laat uitspuiten. Dat de zanger de juiste noten weet te raken tijdens het zingen is een godswonder, want de voormalig voetballer is hartstikke slechthorend. Hoog tijd om er iets aan te doen. En als John toch bezig is, wil hij ook weleens botox uitproberen.

"Ik krijg een oude kop"

Om de gehoorproblemen van John kun je niet heen, dus moet de zanger zo nu en dan een onderhoudsbeurt laten plegen. "Ik hoor minder dan een ander. Dat hebben we gemerkt", zegt John als hij het voor de hand liggende benoemt. Eens in de twee à drie maanden laat hij zijn oren ontstoppen in de hoop dat hij beter hoort. Maar of dat nu zoveel zin heeft... Het laten uitspuiten van zijn oren heeft namelijk helemaal geen effect bij John. Dokter Martin is nog geen minuut klaar als John hem nog stééds niet verstaat. Al heeft de zanger hier wel een verklaring voor: "Normaal is Martin plastisch chirurg. Siliconen tieten zetten. Facelift. Botox, hij doet alles."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Bever laat 'een kilo kalknagel' wegknippen tijdens vakantie

En nou ja, als John dan toch bezig is met zijn APK werkt hij rustig de lijst met behandelingen van Dokter Martin af. De siliconen borsten laat hij voor wat het is, maar hij heeft wél oren naar een paar spuitjes botox. "Vrienden van mij zeggen dat ik botox moet doen", zegt John. Hij heeft een 'probleempje' met zijn gezicht nadat hij vroeger met de kinderwagen van de trap is gevallen. "Krijg ik dan minder rimpels? Dat is beter, hè, want ik krijg een oude kop."

De huisdokter weet er raad mee en geeft John een paar 'venijnige spuitjes' waarna de zanger weer helemaal het mannetje is. Met zijn nieuwe gezicht en na een bezoek aan de kapper ziet John de oudere versie van George Clooney in de spiegel. "Je bent gewoon plastic fantastic", verbetert zijn man Kees hem. 

Zanger John de Bever steekt geen vinger uit in huishouden

00:41

De Bevers zijn iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!