The Chosen One Beeld © Emiliano Capozoli/Netflix

Acteurs Netflix-serie The Chosen One overleden na auto-ongeluk

18 juni 2022 23:04

Twee acteurs van de Netflix-serie 'The Chosen One' zijn om het leven gekomen door een auto-ongeluk. Volgens de entertainmentsite 'Deadline' heeft het ongeluk donderdag plaatsgehad in Mexico. Raymundo Garduño Cruz en Juan Francisco González Aguilar overleefden de crash niet. Zes andere inzittenden raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde op een woestijnweg in de buurt van Mulege op het schiereiland Baja California Sur. Door nog onbekende oorzaak kantelde het busje waarin de filmploeg zat. De crew was aan het filmen in het nabijgelegen Santa Rosalia. Na de opnamen waren ze op weg naar een luchthaven in de buurt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix maakt reality-spelshow gebaseerd op Squid Game

The Chosen One gaat over een jongen van twaalf jaar oud die gelooft dat hij is voorbestemd om de mensheid te redden. Netflix spreekt zelf over een hoofdpersonage dat 'water in wijn kan veranderen en mogelijk ook doden weer tot leven kan wekken'. De serie is gebaseerd op de stripboeken van Mark Millar en Peter Gross.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste seizoen Peaky Blinders vanaf vandaag te zien bij Netflix

Deadline weet te melden dat de productie van de serie tijdelijk onderbroken is. De toestand van de gewonde crewleden is stabiel. Netflix heeft nog niet gereageerd op het ongeluk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!