Stefano Keizers in De Verraders Beeld © RTL/Videoland

Stefano Keizers noemt De Verraders 'hoogtepunt van een dieptepunt'

20 juni 2022 12:40

Denk je aan Stefano Keizers (34), dan denk je aan zijn roemruchte deelname aan 'De Verraders'. In de laatste aflevering werd hij ontmaskerd als Verrader en ging hij door het lint door te stellen dat de winnaars geen terechte winnaars waren. Aan tafel bij 'Humberto' blikt Stefano terug op dit allesbehalve fraaie optreden.

"Ik zat zo extreem in het spel dat ik het te serieus nam"

"Ik vind het altijd moeilijk om naar mezelf te kijken", zegt Stefano tegen Humberto. "Het is het hoogtepunt van het dieptepunt. Ik vind het moeilijk om dit te zien. Ik zat zo extreem in het spel dat ik het te serieus nam", vervolgt hij. "Ik heb dankzij De Verraders geleerd dat ik echt niet tegen mijn verlies kan."

Ook zegt Stefano dat hij zich 'zielig' en 'eenzaam' voelde op dat moment in het spel en dat hij zich 'aanstellerig' gedroeg. "Nu moet ik de rest van mijn leven rondlopen met het besef dat deze beelden op het internet circuleren. Ik hou van Dionne. Ze is echt een vriendin van me, maar daar heb ik haar de grond in gepraat." 

De tekst loopt door onder de video.

Hoe kijkt Verrader Stefano Keizers naar zichzelf?

03:50
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Na de finale van De Verraders ben ik wel klaar met Stefano en z'n typetje'

Door de extreme reactie van Stefano aan het einde van het programma, bood winnaar Dionne nog aan om het prijzengeld met hem te delen, omdat hij zogenaamd financiële problemen zou hebben. Dat heeft Stefano niet aangenomen, waarna een grap daarover slecht ontvangen werd door het publiek. Het was zo erg dat sommige fans afhaakten. "Ik heb eindeloos veel mailtjes gehad van mensen die zeiden: 'Ik heb je altijd een leuke jongen gevonden, maar na wat je nu hebt gedaan haak ik af."

Steven: 'Gedrag van Stefano in De Verraders was zelfs voor hem raar'

04:08

Humberto is op zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4, op werkdagen om 22.00 uur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!