Beeld © MTV

Dit is waar je Ayleen uit Ex on the Beach van kunt kennen

20 juni 2022 13:49

Terwijl alle kandidaten weer hun best doen om met een gigantische kater wakker te worden, zorgt de Tablet of Terror voor nog meer hoofdpijn in de nieuwste aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Luca, Joao en Tcheutche worden op het strand verwacht als de 22-jarige Ayleen als 'ex' haar opwachting maakt.

Voor realityfans moet Ayleen een bekend gezicht zijn. Niet omdat ze dezelfde opgespoten lippen heeft als menig ander realitytalent, maar omdat ze eerder al meedeed als verleider aan Temptation Island. Daardoor ontstaat er nu al een heuse Temptation Island-crossover in het programma, want vorige week spoelde Romee ineens aan. Bovendien zorgt de komst van Ayleen voor extra veel drama: ze is niet alleen de ex van Joao, maar ook van Luca.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-verleidster doet haar intrede als ex in EOTB

Ayleen mag als EXtrapower kiezen wie van haar exen alleen slaapt. Het duurt niet lang voordat ze daar haar antwoord op vindt als ze in de armen van ex Joao valt. De twee zijn niet van elkaar weg te slaan, waardoor ze van de Tablet of Terror meteen moet besluiten wie van de twee exen de nacht zonder vrouw moet doorbrengen. Luca is de ongelukkige, waardoor de hel tussen Joyce en Luca losbreekt. 

De kemphanen weigeren allebei hun slaapkamer te verlaten, waardoor de Derde Wereldoorlog op het punt van uitbreken staat. Zoals gewoonlijk eindigt de avond in drama. Zelfs een nachtje slaap lijkt de ruzie niet op te lossen: eenmaal aan het ontbijt wordt er nog meer olie op het vuur gegooid als Luca op date moet met zijn ex-vriendin Romee. Als dat maar goed gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het nu met de EOTB-originals van vorig seizoen?

Hoe het afloopt zie je zondag in Ex on the Beach: Double Dutch om 22:00 uur op MTV. Deze aflevering kun je vanaf dinsdag bij Videoland zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!