Make Up Your Mind Beeld © RTL

Dragshow Make Up Your Mind aan nóg drie landen verkocht

20 juni 2022 14:47

Carlo Boszhard (52) en zijn vriend Herald Adolfs lijken goud in handen te hebben met de door hen beiden ontwikkelde dragshow 'Make Up Your Mind'. Eerder was al bekend dat het format is verkocht aan programmamakers in Duitsland. Nu is het programma aan nóg eens drie andere landen verkocht.

"We staan te trappelen"

Carlo schrijft op zijn Instagram-profiel dat hij 'staat te trappelen' om de volgende drie landen bekend te maken waaraan Make Up Your Mind is verkocht. Welke landen dat zijn, laat voorlopig nog even op zich wachten.

Maandagavond beleeft de dragshow wel zijn vuurdoop in het buitenland. In Duitsland wordt vanavond namelijk de eerste aflevering van Viva la Diva-Wer ist die Queen? uitgezonden. 'En ik kan je garanderen dat ook zij, net als wij, bekendheden hebben gestrikt die Duitsland zullen gaan verrassen, entertainen en een prachtige statement zullen maken vanavond!' aldus Carlo.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Super toll! Make Up Your Mind verkocht aan Duitsland

Soy Kroon is de winnaar van de tweede editie van de Nederlandse variant van de dragshow. Hoewel de acteur de grootste lol had tijdens het avontuur, kwam hij er niet zonder kleerscheuren vanaf. In de video hieronder vertelt Soy waarom hij naar de fysio moest na zijn deelname.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Acteur Soy Kroon wint dragshow Make Up Your Mind

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!