Beeld © SBS6 / Talpa

Nicol haalt zich woede van Gillis-kijkers op de hals: 'Flikker toch op'

20 juni 2022 21:05

Terwijl er foxwilde verhalen rondgaan over Peter Gillis (60) en zijn vakantieparken, gaat zijn realityshow 'Familie Gillis: Massa is Kassa' gewoon door. En in de aflevering van maandag steekt 'ons Nicol' zowaar zélf een keer de handen uit de mouwen. Maar wel om te bewijzen dat het schoonmaken allemaal sneller kan. Tot grote ergernis van de kijkers.

"Dat valt vies tegen nu huisslaven Johnny en Mieke niet binnen handbereik zijn"

Nicol staat erom bekend liever lui dan moe te zijn, maar voor deze ene keer pakt ze toch zelf een emmer watje en een doekje. Ze wil alleen wel bewijzen dat de schoonmaaksters niet zo moeten zeuren over het harde werken en de caravans en campers prima in een rapper tempo schoon kunnen maken.

Na tien minuten komt Peerke nog even controleren hoe Nicol heeft gewerkt. En dan stuit hij toch op de ene na de andere teleurstelling. Zo zijn de kussens niet goed, is de waterkoker niet goed opgeborgen en sluit er een deur niet.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nicol en Peter Gillis kopen 'pornopaleis' van €2,2 miljoen

De kijkers thuis zijn ondertussen vooral verbolgen over de houding van Nicole. 'Nicolleke gaat zelf poetsen. Dat valt vies tegen nu huisslaven Johnny en Mieke niet binnen handbereik zijn', schrijft iemand.

Een ander: 'Ze zal best een caravan in tien minuten schoonmaken. Maar hoe lang doet ze over nummer negen van de dag? En als het écht vies is? En als er dingen verschoont moeten worden? En als er overal poep zit?' Weer een andere kijker bekritiseert Nicol die met een spray en een doekje een hele caravan schoonmaakt. 'Flikker toch op.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Peter en Mark Gillis achtervolgen dief op vakantiepark: 'Stelletje schildpadden'

Familie Gillis: Massa is Kassa wordt iedere maandag om 20.30 uur uitgezonden op SBS 6. Bekijk de aflevering hier terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!