Beeld © Videoland

Voor Hetzelfde Geld-stel weet niet wat ze zien: 'Ik voel me geflest'

21 juni 2022 22:27

Door ruimtegebrek en geluidsoverlast hebben Annelies en Andreas het helemaal gehad in Amsterdam. Ze zijn de wanhoop nabij en schakelen de hulp in van het programma 'Voor Hetzelfde Geld'. Lukt het de makelaars om een leuke nieuwe woning voor het stel te vinden?

"Ik heb het idee dat ze een beetje ruim denken"

De twee hebben een budget van maar liefst 7 ton, maar daar staat ook een aardig wensenlijstje tegenover. Ze zoeken namelijk een huis waarbij het allerbelangrijkste de tuin én de rust is. Ze willen minimaal drie slaapkamers, een vrijstaand huis en een tennisclub of sportschool in de buurt. En dit allemaal in de buurt van Alkmaar en Amsterdam, wat de zoektocht natuurlijk niet makkelijker maakt. "Ik heb het idee dat ze een beetje ruim denken", zo vertelt Natasja Froger zorgelijk aan de makelaars.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voor Hetzelfde Geld-koppel vindt alsnog hun droomhuis

Makelaren Debby en Vinod weten gelukkig binnen no-time vier leuke woningen voor ze te vinden. Opvallend genoeg kiezen ze ervoor om in het laatste huis een weekje te gaan logeren. Dit huis is niet vrijstaand en ligt in een dorpje waar ze zelf niet zo snel zouden kijken, maar ze zijn op slag verliefd op de woning. Andreas weet niet wat hij ziet: "Ik voel me geflest", zo stamelt hij na het bezichtigen van de woning. Het lijkt namelijk té mooi om waar te zijn. Zeker als later blijkt dat er nog een tennisclub pal naast het huis ligt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voor Hetzelfde Geld-stel besluit droomhuis te laten gaan

Ook na het weekje logeren zijn de twee nog razend enthousiast, er is alleen één klein probleem: ze zijn namelijk niet de enigen die het huis willen kopen. Er zijn al meerdere biedingen gedaan en dat betekent dat ze snel een bod moeten uitbrengen. Het stel besluit 540.000 te bieden en dat blijkt een schot in de roos te zijn: Natasja komt ze namelijk een bezoekje brengen met goed nieuws: ze hebben het huis.

Kunnen Andreas en Annelies in hun droomhuis blijven?

02:09
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voor Hetzelfde Geld: Mark en Sabine mochten proefwonen in de Achterhoek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!