The Umbrella Academy Beeld © Netflix

Derde seizoen The Umbrella Academy nu op Netflix

22 juni 2022 08:05

Goed nieuws voor alle mensen die bijna twee jaar hebben gewacht op het derde seizoen van 'The Umbrella Academy'. The wait is over! Seizoen 3 is namelijk vanaf vandaag te zien op Netflix.

Net als in het eerste deel, eindigde de laatste aflevering van seizoen twee van The Umbrella Academy met een flinke cliffhanger. De groep wist de weg terug te vinden naar het heden, maar dat betekent niet dat al hun problemen zijn opgelost. Wederom moeten ze voorkomen dat de wereld vergaat, zo wordt duidelijk uit de trailer.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Netflix deelt trailer derde seizoen The Umbrella Academy

Na een einde te hebben gemaakt aan de dag des oordeels van 1963, keert The Umbrella Academy terug naar het heden - ervan overtuigd dat ze de eerste apocalyps hebben weten te voorkomen en de tijdlijn voor eens en altijd hebben gerepareerd. Maar na een kort moment van feestvieren realiseren ze zich dat de dingen niet precies zijn zoals ze ze hebben achtergelaten... 

Zullen ze een weg terug vinden naar hun pre-apocalyptische leven? Of gaat deze nieuwe wereld meer onthullen dan alleen een hapering in de tijdlijn? De trailer van de derde reeks zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!