Babette van Veen en zoon Beeld © Instagram @babettevanveenofficial

Zoon Babette van Veen deed auditie voor Goede Tijden, Slechte Tijden

24 juni 2022 08:14

Na jarenlang de rol te hebben vertolkt van Linda Dekker, nam Babette van Veen onlangs afscheid van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Met haar voormalig soapcollega’s heeft de 54-jarige nog altijd veel contact, zo vertelt ze in 'Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis'.

"Ik denk niet dat het iets voor hem is"

Zo zat de actrice nog samen met haar soap-echtgenoot Joep Sertons in De Verraders. Ook met Jette van der Meij en Caroline De Bruijn is ze 'meer dan goede collega’s'. "Het is heel fijn dat die mensen dan in je leven blijven", zegt ze daarover.

Of we Babette ooit nog zien in Meerdijk? "Ik laat me altijd verrassen door het leven. Ik zeg nooit nooit, maar ik weet het niet", vertelt ze. "Als ik nog in Goede Tijden had gezeten, had ik al die leuke programma’s niet kunnen doen en hysterisch gillend met mijn camera door Buenos Aires gerend. Dat had ik eigenlijk ook niet willen missen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Instagram verwijdert Het Perfecte Plaatje-naaktfoto Babette van Veen

Het had overigens niet veel gescheeld of de zoon van Babette had een rol gehad in Nederlands langslopende soap, onthult Babette in de video. Haar zoon Sebastiaan heeft namelijk een keer auditie gedaan nadat haar toenmalige baas hem had zien lopen. "Toen zeiden ze: 'Wat een knappe gast, wil ‘ie geen auditie doen?' En dat had hij eigenlijk best goed gedaan. Maar ik denk niet dat het iets voor hem is."

"Mijn zoons zijn eigenlijk gewoon alles", vervolgt de actrice. "Ik heb natuurlijk twee jongens min of meer alleen opgevoed en dat was niet altijd makkelijk. Ik heb er veel voor moeten laten, maar ook heel veel plezier en geluk van beleefd. Als ik zeg: ik heb het goed gedaan bij De Verraders of Het Perfecte Plaatje zijn ze supertrots. Maar het is niet zo dat ze alles van me volgen, totaal niet."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Bas Muijs terug in GTST: 'Tranen op de set gelaten'

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!