Koppel Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Tranen na misstap in Temptation Island: 'Komt niet meer goed'

23 juni 2022 14:56

Het einde van 'Temptation Island: Love or Leave' nadert. Op de laatste dagen van het avontuur gaat het mis als twee van de mannen een misstap begaan.

Let op, dit artikel bevat spoilers over Temptation Island: Love or Leave.

Als Kaj de mannenvilla betreedt en beelden heeft meegenomen die alleen voor Antonio bedoeld zijn, voelt iedereen de bui al hangen. Via de beelden maakt zijn vriendin Cleo het uit, terwijl ze in gesprek is met één van de singles in de vrouwenvilla. Antonio probeert zijn hoofd koel te houden, maar na een paar drankjes zit hij al snel met zijn hoofd... eh, elders.

Nadat hij Fleur, je weet wel, de kapster met de twijfelachtige haarkleur, verleidt in de zee en haar op de mond pakt, duurt het niet lang voordat Antonio haar uitnodigt voor een intieme tête-à-tête onder de douche. Chic Antonio, erg chic.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maris uit Temptation staat niet open voor 'respectloos' relatieplan vriend

De volgende ochtend, de dag waarop de romantische dream dates van start gaan, krijgt Cleo de beelden van haar scheve schaats rijdende (ex-)vriend te zien. In tranen kijkt ze toe hoe de man met wie ze lief en leed deelt, zijn leed in een ander stopt. Met de woorden 'het komt niet meer goed' besluit ze om de video niet verder af te kijken. 

Ondertussen vermaakt Antonio zich prima in een luxe oord met zijn nieuwe scharrel tijdens de dream date. Hij spreekt vol lof over Fleur. Hoe anders ze is dan Cleo en hoe Fleur, ondanks dat ze even oud is als zijn ex, veel volwassener voor haar leeftijd is. Hoe hij met zijn gedrag die woorden zijn strot uitkrijgt, is een groot raadsel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Whitney 'voor schut gezet' met biechtvideo in Temptation Island

Als Antonio de woorden 'er is wel wat gebeurd' uitspreekt, kun je als kijker al invullen wát er is gebeurd. "We hebben seks gehad met elkaar", vult hij in voor eenieder die niet op dat antwoord kon komen. "En ik heb er geen spijt van." Dit kan niet anders dan fout aflopen.

Antonio is niet de enige die zijn zinnen verzet. Sabine onthult na haar dream date met Whitney dat er is gekust. Iets waar zijn vriendin Iris ongetwijfeld niet blij mee is. Hoe dat afloopt, zie je donderdag in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!