Castfoto GTST seizoen 32 Beeld © Feriet Tunc

Dit is wanneer GTST terugkeert na de zomerstop

24 juni 2022 14:41

De zomerstop van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' staat op het punt te beginnen, maar voor fans is er goed nieuws: na de zomer keert 's Neerlands bekendste soap gewoon weer terug. De startdatum van het nieuwe seizoen is zojuist bekendgemaakt door RTL: omcirkel maandag 29 augustus maar in je agenda.

Hoe verloopt de zwangerschap van Shanti? Wordt de trouwdag van Nina en Bing echt de mooiste dag van hun leven? Wat zijn Stefano's plannen in Meerdijk? En hoe lopen de geheime ritjes van Marwan en Julian in opdracht van Philippa af? Dat en veel meer zien we allemaal vanaf 29 augustus in GTST op RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Dit gaat er gebeuren in de laatste maand van GTST dit seizoen

Voor wie dit klinkt als een onoverbrugbaar lange weg naar morgen, is er goed nieuws. De makers van de soap lanceren deze zomer opnieuw een podcast waarin ze alle ins en outs van Goede Tijden bespreken. Zo hoef je als fan je favoriete soap deze zomer dus niet al te veel te missen.

Deze week werd duidelijk dat Bas Muijs opnieuw in de huid kruipt van Stefano Sanders. Volgens de acteur was zijn terugkeer een emotionele bedoening en dat heeft alles te maken met zijn gezondheid. We spraken de acteur hierover.

Bas Muijs terug in GTST: 'Tranen op de set gelaten'

01:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!