Beeld © Videoland

John de Bever krijgt geen genoeg van zichzelf: 'Goddelijk lichaam'

23 juni 2022 21:31

In de nieuwste aflevering van de fascinerende realityserie 'De Bevers', zie je hoe zaalvoetbalfenomeen en cultheld John de Bever (57) weer heerlijk, nou ja, John de Bever is. De ijdeltuit krijgt als vanouds geen genoeg van zichzelf.

"Elke dag als ik wakker word, denk ik: wat heb ik het getroffen"

Nadat kijkers in het eerste seizoen worden meegenomen naar één van de vele bezoekjes aan de kapper en de cosmetisch chirurg kan John niet anders dan vaststellen dat hij er nog goed uitziet. Terwijl man Kees zich concentreert op de huishoudelijke taken, focust John zich vooral op zichzelf. 

Tijdens z'n ochtendritueel, bestaande uit in boxershort koffie pakken en vervolgens op de bank ploffen, bekijkt de zanger zichzelf eens goed. "Wat heb ik toch een goddelijk lichaam, hè?" Als manlief niet meteen reageert, vraagt John direct om aandacht. "Hallo? Wat heb ik toch een goddelijk lichaam!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Bever aan de botox: 'Ben de oude versie van George Clooney'

Met John als lot uit de loterij is het voor Kees iedere dag een geluksdag. Als artiestenmanager weet Kees bovendien als geen ander dat je het ego van je talent moet voeden, dus hij antwoordt met: "Jawel, dat denk ik elke dag. Elke dag als ik wakker word, denk ik: wat heb ik het getroffen. Wat een hunk." Nou, steek die complimenten maar in je broekzak, John.

De veren zijn overigens niet overbodig, want Kees heeft 'ja' gezegd tegen een wel heel bijzondere zangklus. John wordt namelijk in de Brabanthallen verwacht bij een besloten evenement. Daar mag hij voor de zoveelste keer zijn enige hit 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' zingen. Maar wat de volkszanger nog niet weet, is dat hij in eerste instantie met een pak à la The Masked Singer het podium moet betreden. Maar hé, de vliegtickets naar Spanje, waar de mannen na het optreden naartoe gaan, moeten betaald worden. Daarom trekt John zonder morren het pandapak aan. Aan die ijdelheid zitten dus grenzen.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Zanger John de Bever steekt geen vinger uit in huishouden

Een nieuwe aflevering van De Bevers is iedere donderdag te zien bij Videoland.

John de Bever misschien wel grootste fan van eigen realityserie: 'Vind zelf leuk om te zien'

00:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!