Carlo Boszhard in I Can See Your Voice Beeld © I Can See Your Voice

I Can See Your Voice voortaan op andere dag te zien

24 juni 2022 16:27

Goed nieuws voor iedereen die zo massaal heeft genoten van 'I Can See Your Voice': de muzikale spelshow keert deze zomer terug op televisie. Vanaf 31 augustus kun je weer wekelijks genieten van heel wat gouden keeltjes en valse nachtegaaltjes, maar dan wel op een andere dag dan je gewend bent. Het nieuwe seizoen is namelijk niet meer op vrijdag te zien, maar op woensdag om 20.30 uur.

In I Can See Your Voice halen zes kandidaten werkelijk alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Niet alles is echter wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een paar flink valse stemmen. In verschillende rondes vallen de kandidaten één voor één af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het einde van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny de Munk vervangen als panellid in I Can See Your Voice

Het programma wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard en daarnaast zitten Marieke Elsinga, Fred van Leer, Edsilia Rombley en Buddy Vedder in het panel. Buddy vervangt Danny de Munk, die na goed overleg met RTL besloot de samenwerking stop te zetten. Dit besluit kwam nadat bleek dat er een aangifte van verkrachting tegen de zanger is gedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Buddy Vedder vervangt Danny de Munk in I Can See Your Voice

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!