Peter Gillis Beeld © ANP

Massa is Kassa-kijkers kwaad op Nicol: 'Wat doe je je hond aan?'

27 juni 2022 21:37

Ons Nicol kan niks goed doen bij de kijkers van 'Massa is Kassa'. Lijdend voorwerp is in de zesde aflevering hondje Coco. Met een kledingcollectie uitgebreider dan die van Nicol en Peter samen ontbreekt het de hond aan niets en dat is kennelijk een probleem.

"Soms zegt Ons Peerke wel wijze dingen: ‘34 pakjes is wel wat veel voor 1 hond’"

De kledingcollectie van Coco blijft Nicol maar uitbreiden. Via het internet heeft ze tweedehands een collectie aan kleine kledingstukken voor de hond gekocht. Ze heeft zelfs Ruud voor haar karretje gespannen. Als zogenaamde hondencouturier, die weet van opmeten noch naaien, moet hij nóg meer pakjes (lees: pakskes) voor de kleine Coco maken. De reden dat het piepkleine keffertje zo'n indrukwekkende garderobe heeft? Omdat 'ie het anders koud krijgt, aldus Nicol die zelf op een paar teenslippers rondloopt omdat het zo warm is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicol haalt zich woede van Gillis-kijkers op de hals: 'Flikker toch op'

Nu kan veel wat Nicol doet niet de goedkeuring van het twitterende publiek wegdragen, maar met deze extensieve kledingcollectie voor de hond is ze volgens hen de draad kwijt. 'Serieus, wat doe je je hond aan?' schrijft iemand. 'Een kledingkast voor de hond zodat die kan matchen met jouw outfit.... Wat een onzin', deelt een andere kijker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicol en Peter Gillis kopen 'pornopaleis' van €2,2 miljoen

Massa is Kassa wordt op maandag om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Kijk de aflevering hier terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!