Linde en Jan Sietse Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Hoe is het nu met Jan Sietse en Linde uit Temptation Island?

30 juni 2022 10:41

Rozen verwelken, schepen vergaan, maar blijft de liefde tussen Jan Sietse en Linde na 'Temptation Island: Love or Leave' bestaan? Wie diep in zijn geheugen graaft, herinnert zich weer dat er vijf koppels meededen aan het huidige seizoen. Hoog tijd voor een update over het ene stel dat vertrok.

Let op, dit artikel bevat spoilers over Temptation Island: Love or Leave.

"Op een gegeven moment zijn Jan Sietse en ik op het punt gekomen dat wij elkaar niet meer aanvulden"

Meedoen aan Temptation Island is een grote relatietest voor Jan Sietse en Linde. Hij is nogal aanhankelijk en zij gaat graag de hort op. Ook wat betreft wederzijds vertrouwen zit het niet helemaal lekker, waardoor je niet direct kunt spreken van een stabiele basis. Hoe dan ook, als ze vlak nadat de camera's beginnen te draaien op de Dominicaanse Republiek de kans krijgen om plaats te nemen op de swing of love en het programma te verlaten, twijfelt geen van beiden. Temptation Island hebben ze overleefd, maar hoe gaat het thuis verder?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-dames in tranen: eerste koppel verlaat programma

Na een romantische vakantie op Curaçao gaat het mis. Eenmaal terug in Arnhem valt Jan Sietse in zijn 'oude patronen'. "Daar merkte ik weer heel erg het wantrouwen", legt Linde uit. "Ik ervoer dat hij mij geen ruimte gaf, hij ervoer dat alsof ik altijd weg wilde zijn. We waren het niet met elkaar eens." Het zorgt voor een omslag bij Linde. Ze twijfelt over haar relatie met Jan Sietse en besluit dat ze er een punt achter moet zetten.

"Op een gegeven moment zijn Jan Sietse en ik op het punt gekomen dat wij elkaar niet meer aanvulden. We haalden elkaar eerder omlaag. Toen moest ik eerlijk zijn tegen mezelf. Je kunt nog zoveel van iemand houden, maar dat houden van werd uiteindelijk loslaten, dat we beter af zouden zijn zonder elkaar." Het is een keuze waar Jan Sietse nog steeds geen vrede mee heeft. Hij hoopt nog steeds dat het goedkomt. "Ik ben geen opgever. Het liefst zou ik willen bewijzen dat het ook anders kan."

Kaj en Monica laten zich uit over vertrek koppel in Temptation

00:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tranen na misstap in Temptation Island: 'Komt niet meer goed'

Hoe het met Ivo en Maris en Whitney en Iris gaat zie je donderdag bij Videoland.