Succession Beeld © Apple

Opnames Succession weer begonnen

28 juni 2022 03:56

In New York zijn de opnames van het vierde seizoen van hitserie 'Succession' van start gegaan. De makers van de HBO-show deelden op social media een foto van de filmklapper die voor de eerste aflevering wordt gebruikt.

"Er ontstaat een machtsstrijd nu de familie een toekomst te wachten staat waarin hun culturele en politieke macht gekrompen is"

De zender deelde ook een algemene beschrijving van de vierde reeks van de serie over de puissant rijke familie Roy. Die luidt: 'De verkoop van het mediaconcern Waystar Royco aan techvisionair Lukas Matsson komt dichterbij. Het vooruitzicht op deze verstrekkende verkoop zorgt voor grote angst en verdeeldheid binnen de familie Roy, die probeert in te schatten hoe het leven eruit zal zien als de deal rond is. Er ontstaat een machtsstrijd nu de familie een toekomst te wachten staat waarin hun culturele en politieke macht gekrompen is.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste aflevering Neighbours in augustus te zien

Alle acteurs achter de familieleden keren terug voor het vierde seizoen van de serie, die al meerdere Emmy's, Golden Globes en BAFTA's heeft gewonnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

HBO komt met documentaire over David Bowie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!