Humberto Tan Beeld © RTL

Humberto ongemakkelijk na persoonlijke seksvraag in talkshow

28 juni 2022 13:05

'Sekszusjes'-presentatrices Krista (33) en Marcelle Arriëns (31) wisten gisteravond Humberto Tan (56) in verlegenheid te brengen in zijn eigen talkshow. Naar aanleiding van een Belgisch video-item dat momenteel viraal gaat, kreeg de presentator een pittige potentiële situatie voorgeschoteld: "Wat als je dochter je belt met de vraag hoe je een man oraal moet bevredigen?"

"Ik zou zeggen: koop een Cornetto en doe het met liefde"

De aanleiding voor deze vraag was een fragment van jongerenplatform TAGMAG. De presentatrices uit dit platform trekken het land door om jongeren op feestjes opmerkelijke opdrachten te geven. In deze video moest een meisje haar vader opbellen om te vragen hoe ze een man het beste oraal kan bevredigen. Haar vader reageerde verrassend rustig op zijn dochter. Bekijk hieronder de video.  

De Sekszusjes waren onder de indruk van deze reactie en vroegen Humberto hoe híj zou reageren als zijn dochters hem deze vraag stelden. "Ik zou vragen: heb je dat nu nodig? Of kan het ook morgen wanneer je niet dronken bent?” lacht hij ietwat beschaamd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Humberto Tan deelt foto uit oude doos mét haar op zijn hoofd

Ondanks zijn gêne komt hij toch met een passend advies. "Ik zou zeggen: koop een Cornetto en doe het met liefde. Zachtjes. Niet te veel. Je doet ook niet dat hele ijsje in je mond. Dat is niet lekker." 

Je bekijkt het fragment waarop Humberto zijn vaderlijk advies deelt hieronder. Kijkers gingen natuurlijk los over het bewuste moment in de show:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde vanwege smaad en laster

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!