Tim den Besten Beeld © William Rutten

Tim den Besten onderschatte Het Perfecte Plaatje: 'Lukte gewoon niet'

30 juni 2022 10:43

Helaas viel hij nét voor de finale van 'Het Perfecte Plaatje in Argentinië' af, maar voor Tim den Besten (35) kwam dat niet als een complete verrassing. Dat vertelt hij in de online videoserie van RTL Boulevard 'Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis'.

"Als ik deze als eerste had gekregen, dan had ik aflevering twee niet eens gehaald"

Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis: Tim den Besten na HPP niet door met fotograferen: 'Te technisch'

08:42

"Ik vond het wel jammer dat ik vlak voor de finale afviel, maar het voelde wel echt als hét moment dat ik ging afvallen", geeft Tim toe in de video. Elke aflevering ging de presentator met de hakken over de sloot door. "Dit was echt het moment dat de sloot te breed werd en ik geen land meer in zicht zag", aldus Tim. "Dit voelde wel als hét perfecte moment in Het Perfecte Plaatje voor mij om de show te verlaten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babette van Veen: 'Guusje zal altijd een onderdeel van mijn leven zijn'

"Ik denk altijd bij alles dat ik het wel kan", vervolgt hij. "Ik denk dan dat ik wel leraar kan zijn in een documentaire, wel in de psychiatrie kan werken voor een documentaire. Als ik word gevraagd voor Het Perfecte Plaatje denk ik van: dat kan ik vast ook wel. Maar het blijkt altijd zo te zijn dat ik dat allemaal niet kan. Dat is een heel onhandig talent."

Vooral tijdens zijn laatste shoot liep de programmamaker erg te stuntelen. "Je moest werken met licht, sluitertijd en dan ook nog proberen er iets van te maken. Het lukte gewoon niet. Het was drie uur ’s nachts en het einde van al die weken in Argentinië... het lukte gewoon niet meer. Dit was de ultieme shoot, voor mij, om eruit te vliegen. Als ik deze als eerste had gekregen, dan had ik aflevering twee niet eens gehaald."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babette van Veen baalt van 'pornoshoot' Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!