Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis: Tim den Besten na HPP niet door met fotograferen: 'Te technisch'

08:42

Tim den Besten confronteerde Jochem in Het Perfecte Plaatje: 'Excuses gekregen'

1 juli 2022 07:07

Tim den Besten (35) was als kind groot fan van 'Willem Wever'. De presentator had nooit durven dromen dat hij 25 jaar later oog in oog zou komen te staan met zijn tieneridool Jochem van Gelder, die het programma presenteerde. In 'Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis', de online videoserie van RTL Boulevard, blikt Tim terug op het moment.

"Toen heb ik van hem die kaart gekregen, mét excuses. Dus het is allemaal goed"

Helaas viel Tim nét voor de finale van het fotoprogramma af, maar de presentator voelde zich alsnog een winnaar. Hij had namelijk zijn grote idool ontmoet: Jochem van Gelder. "Ik was als kind heel erg fan van Willem Wever en wie had gedacht dat ik 25 jaar later Willem Wever, Jochem van Gelder, op straat in Buenos Aires zou laten bevallen van een berenbaby. Niemand", lacht hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babette van Veen baalt van 'pornoshoot' Het Perfecte Plaatje

Hoewel Tim inmiddels weer normaal kan ademen, was hij tijdens hun eerste ontmoeting wel even starstruck. Al had hij nog wel een appeltje te schillen met zijn conculega. Als 10-jarige schreef Tim namelijk naar Willem Wever met de brandende vraag hoe spiegels worden gemaakt. Hij kreeg echter nooit een reactie terug van Jochem of de redactie van het kinderprogramma.

"Dat vond ‘ie héél erg. Hij zei: 'Nee, nee! Sowieso ieder kind kreeg een kaart met een foto van mij met handtekening.'" Zelfs die had Tim niet gehad. Maar toen Tim thuis kwam uit Argentinië lag er een leuke verrassing op het te wachten. Hij vertelt: "Toen heb ik van hem die kaart gekregen, mét excuses. Dus het is allemaal goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames Het Perfecte Plaatje stilgelegd: 'Konden niet meer stilstaan'

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!