Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis: Tim den Besten na HPP niet door met fotograferen: 'Te technisch'

08:42

Deelnemers Het Perfecte Plaatje kijken samen finale: 'Zo'n leuke groep'

3 juli 2022 11:38

De finale van 'Het Perfecte Plaatje in Argentinië' komt langzaam in zicht! Komt Jochem van Gelder (59), Thomas Berge (32) of toch Maurice Lede (36) als winnaar uit de bus? Wie het ook wordt, de deelnemers zitten in ieder geval samen voor de buis tijdens de ontknoping.

"Het was zo’n leuke groep!"

In Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis, de online videoserie van RTL Boulevard, blikt Tim terug op zijn Argentijnse avontuur. Ook vertelt hij dat hij bang was dat de groep niet leuk zou zijn of dat hij 'met allemaal van die nare BN’ers in een ver land terecht zou komen'. "Maar het was zo’n leuke groep! Het was zó leuk, gezellig en lief", aldus Tim.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babette van Veen baalt van 'pornoshoot' Het Perfecte Plaatje

Onderling hebben de deelnemers nog altijd veel contact. Ook is er een WhatsApp-groep en gaan ze allemaal samen de finale kijken bij Daphne Bunskoek, die als eerste dit seizoen het veld moest ruimen. "We hebben bij mij thuis de eerste aflevering gekeken en we gaan de laatste aflevering bij Daphne kijken", vertelt Tim. "Daar heb ik wel heel erg zin in."

Door met fotograferen gaat de programmamaker overigens niet, misschien hooguit met zijn telefoon. "Ik ben creatief, maar niet technisch", legt Tim uit. "Iso, sluitertijd, diafragma: ik weet niet wat het verschil is tussen die drie. Nog steeds niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames Het Perfecte Plaatje stilgelegd: 'Konden niet meer stilstaan'

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!