The Handmaid's Tale Beeld © MGM/Videoland

Vijfde seizoen The Handmaid's Tale in september al bij Videoland

29 juni 2022 16:10

Niet alleen Amerikaanse fans van 'The Handmaid's Tale' worden in september getrakteerd op een nieuw seizoen, ook in Nederland is het vijfde deel al over twee maanden te zien. Dat heeft Videoland zojuist bekendgemaakt.

"Vanaf september exclusief bij ons te zien!"

'Praise be. Vanaf september exclusief bij ons te zien!' deelt de streamingdienst op hun socialmediakanalen. In Amerika gaat het vijfde seizoen van The Handmaid's Tale op 14 september van start bij streamingdienst Hulu. Helaas zónder Alexis Bledel. De actrice die de afgelopen seizoenen de rol van Emily/Ofglen speelde, liet afgelopen mei weten niet terug te keren in het vijfde seizoen. 

"Na lang nadenken voelde ik dat dit het moment was om afstand te nemen van The Handmaid's Tale", gaf ze aan in een korte verklaring aan Variety. Alexis speelde in alle vier voorgaande seizoenen van The Handmaid's Tale mee. Het leverde haar onder meer vier Emmy-nominaties op. In 2017 won ze de award voor beste bijrol in een dramaserie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Handmaid's Tale-actrice Yvonne Strahovski bevallen van zoontje

The Handmaid's Tale, gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood, gaat over een religieuze denkbeeldige samenleving waarin vrouwen geen rechten meer hebben en alleen worden gebruikt om kinderen te baren. Elisabeth Moss speelt de hoofdrol van June Osborne. Begin dit jaar werd er ook al een zesde seizoen aangekondigd.

De eerste vier seizoenen van The Handmaid's Tale zijn al te zien bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS Australië-fans opgelet: seizoen 9 staat nú op Videoland

Nog even geduld dus, maar gelukkig start vanaf maandag 11 juli het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Bekijk de eerste beelden hieronder:

Dat belooft wat: er wordt nu al volop gezoend in B&B Vol Liefde

00:29