Het Perfecte Plaatje in Argentinië finale Beeld © RTL/Videoland

RTL blundert met Het Perfecte Plaatje-spoiler in reclameblok

30 juni 2022 10:58

Gisteravond was de halve finale van 'Het Perfecte Plaatje in Argentinië' te zien op RTL 4. Het moest een bloedstollende onthulling worden, maar de zender spoilde de uitslag al voordat het programma was afgelopen. Veel fans waren daar niet over te spreken. Jurylid William Rutten (52) reageert op Instagram.

"Welke sukkel heeft dit bedacht?"

Kijkers zaten vol spanning klaar voor een nieuwe aflevering van het fotografieprogramma. Maar al tijdens het eerste reclameblok werd alle spanning weggenomen. In een commercial voor Videoland, waarin werd aangegeven dat je de finale alvast vooruit kon kijken op de streamingdienst, was al te zien wie er in de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië staan. En voor de onoplettende kijker bracht RTL dezelfde commercial ook nog in de andere reclameblokken tijdens het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas en Tim kibbelen er flink op los in Het Perfecte Plaatje

Jochem van Gelder, Maurice Lede en Thomas Berge waren te zien in het voorstukje, terwijl in de aflevering op tv Tim den Besten nog bezig was om die finale te halen. Kijkers konden hun ogen niet geloven. Ze reageren woest op Twitter. Ook jurylid William Rutten reageert op zijn Instagram. 'Bizar slecht, ja', schrijft hij onder een van de reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babette van Veen baalt van 'pornoshoot' Het Perfecte Plaatje

Tim den Besten is dus de afvaller van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. In onze online serie Achter Het Perfecte Plaatje vertelt hij over zijn exit:

Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis: Tim den Besten na HPP niet door met fotograferen: 'Te technisch'

08:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!