De Bevers Beeld © ANP

Deze acteur is de geniale voice-over van De Bevers

1 juli 2022 09:18

Als je uitspraken hoort als 'de realityserie waarvoor je thuis wil blijven' en 'heeft die ouwe nog genoeg kracht in zijn kniehoge laarzen om dat ene hitje ten gehore te brengen?' denkt de fervent kijker van realityseries natuurlijk aan het programma van cultheld en zaalvoetbalfenomeen John de Bever (57). Maar wie schuilt er toch achter die heerlijke voice-over van 'De Bevers'?

Hij noemt John een 'niet onverdienstelijke volkszanger', maar Cees Geel zelf is ook geen onverdienstelijke voice-over. Cees, onder het grote publiek vooral bekend als acteur van Flikken Rotterdam, Baantjer en Flodder, klust in zijn vrije tijd bij als stemacteur. Met zijn tongue-in-cheek teksten en humor praat Cees de avonturen van John en Kees op een komische manier aan elkaar. En hoewel John en Kees de echte sterren zijn van De Bevers, is een aflevering niet compleet zonder het commentaar van Cees op de achtergrond. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede seizoen van De Bevers aangekondigd

Gelukkig is er goed nieuws voor fans van het eerste uur: John, zijn goddelijke lichaam, Kees én hopelijk ook Cees keren terug voor een tweede seizoen. De camera's draaien weer om in september een reeks gloednieuwe afleveringen uit te zenden. John, zelf waarschijnlijk de nummer 1-fan van De Bevertjes, is daar maar wat blij mee. 

John de Bever misschien wel grootste fan van eigen realityserie: 'Vind zelf leuk om te zien'

00:51

De Bevers zijn komende donderdag voorlopig voor het laatst te zien om 20.30 uur op RTL 5. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!