Beeld © Talpa

Kijkers enthousiast over talent in I Want Your Song: 'Wauw!'

1 juli 2022 22:02

Vanavond was voor het eerst het programma 'I Want Your Song' te zien, een muzikale show waarin vijf songwriters het tegen elkaar opnemen in de hoop dat de gastartiest hun liedje kiest én nog diezelfde avond uitbrengt. Deze keer was het de beurt aan Sanne Hans (37), die vijf liedjes te horen kreeg van verschillende nerveuze songwriters. Lukt het haar om een keuze te maken?

"Ik verwacht best een hoog hitgehalte vanavond"

Het programma is het debuut voor rapper Snelle, die voor het eerst een tv-show mag presenteren. Naast Snelle zitten er nog meer mensen in de zaal, want het publiek bestaat uit honderd enthousiaste fans die Sanne ten alle tijden om hulp kan vragen als ze last krijgt van keuzestress. Als Snelle haar vraagt of ze er zin in heeft, hoeft ze niet lang na te denken. "Ik ben niet bang om iets te proberen, dus ik sta er helemaal blanco in. Ik vind het supergaaf. Ik verwacht best een hoog hitgehalte vanavond."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne Hans geeft gezondheidsupdate: 'Alles is goedgekeurd'

Sanne krijgt verschillende nummers te horen, waaronder die van Amanda. Zij heeft een prachtige ballad geschreven genaamd 'Noem een Dag' met een belangrijke boodschap. "De tekst gaat over klaarstaan voor iemand. Het kan over iedereen gaan, het is liefde in de breedste in van het woord", zo licht ze toe. Sanne is na afloop hartstikke enthousiast, maar Amanda is natuurlijk niet de enige die een mooi nummer heeft geschreven. Sanne ziet de nummers van Tjeerd en Shalisa ook zitten en heeft dus last van keuzestress. Het publiek blijkt in ieder geval een duidelijke voorkeur te hebben, zij vinden het nummer van Shalisa het mooist.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Sanne Hans steekt de draak met zichzelf

Toch blijkt Sanne uiteindelijk naar haar eigen gevoel te luisteren, ze kiest namelijk voor het nummer van Amanda. De kijkers blijken met volle teugen te genieten van de uiteindelijk uitvoering van Sanne, al zijn er toch ook veel kijkers die vinden dat ze de rest van de nummers ook moet uitbrengen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!