Harrie Snijder in Ex on The Beach / MTV 03-07-2022 Beeld © MTV

Daar is 'ie dan: 'Dekhengst' Harrie keert terug in Ex on The Beach

04 juli 2022 09:04

Het heeft lang op zich laten wachten en zelfs vorig jaar deden de geruchten al de ronde, maar Harrie Snijders (25) is nu ein-de-lijk weer te zien in 'Ex on The Beach: Double Dutch'. In de aflevering van zondagavond maakt Harrie zijn langverwachte rentree. Wat hij niet had verwacht is dat er direct een leger aan exen voor zijn neus zou staan.

"Het is gebeurd, was niet goed"

Want zowel Romee, Lynn als Ayleen blijken al eens het bed te hebben gedeeld met Harrie. "Harrie, m'n schat. Ja..." zegt Romee nadat hij zich heeft onthuld in de villa. Lynn stelt zich zelfs opnieuw voor aan hem. "Hij is niet mijn vriend, nee. Hij is echt niet mijn maatje. Dus dat wordt sensa."

En op Ayleen heeft Harrie blijkbaar weinig indruk gemaakt. "Het is een superleuke jongen. Daar zou ik niet nog een keer seks mee hebben. Het is gebeurd, was niet goed. Geen tweede kans."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dít zijn de hoogtepunten van EOTB-dekhengst Harrie Snijders

Ondertussen is Harrie vooral verbaasd dat hij alleen maar exen rond ziet lopen. "Dit zijn alleen maar exen van mij. Wat is dit?" Al snel besluit hij zijn pijlen te richten op meisjes met wie hij nog niet samen is geweest. "De exen zijn verleden tijd." En komt Harrie dit keer misschien voor de liefde? Zeker niet. "Want dan moet je aan Boer zoekt Vrouw meedoen", aldus Harrie.

En al direct op de eerste avond is het raak tussen een nogal beschonken Lynn en Harrie. Wanneer hij haar erop wijst dat ze dronken is, maar vooral niet zijn type, slaan de stoppen door en gooit ze haar schoenen richting zijn hoofd.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Harrie 'Dekhengst' Snijders gaat op zoek naar liefde in eigen datingshow

De volgende ochtend moeten Harrie, Joao en Ivory zich melden op het strand. En daar komt - hoe kan het ook anders - een ex van Harrie het strand op lopen: Giovanna. "Deze is vies man", zegt Harrie nog, voor zij een drankje over hem heen gooit en hij dat dan weer terug doet. Maar dan blijkt dat Giovanna ook een ex van Joao is.

Dan blijkt ook nog dat Giovanna een voor Harrie heel vervelende extra power krijgt. Ze kan namelijk nooit weggestuurd worden. "Ik blijf waar ik ben. Ik ga niet naar huis." Dat belooft wat.

De aflevering gemist? Hier kijk je 'm terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!