Beeld © Videoland

Laatste kampvuur Temptation Island escaleert: 'Alles hangt hiervan af'

7 juli 2022 14:58

De allerlaatste aflevering van 'Temptation Island: Love or Leave' staat op het programma. Hoe gaat het nu met koppels Ivo en Maris en Whitney en Iris?

Let op, dit artikel bevat spoilers over Temptation Island: Love or Leave.

"Ik kan jou nooit meer vertrouwen"

Ivo en Maris

Tussen Ivo en Maris kan het nog alle kanten opgaan. Tijdens het laatste kampvuur heeft Maris geen zin om haar vriend te zien. Ze heeft namelijk liefdesverdriet. "Ik ben bang dat dit het einde van mijn relatie kan betekenen." Het is nog maar de vraag of hun relatie kans van slagen heeft. Ivo is op zijn beurt tot vele inzichten gekomen, van open relaties tot polyamorie, maar het belangrijkst is dat Maris de ware voor hem is. Wat hij dan nog niet weet, is dat Maris 'intiem' is geweest met Jari. Toch geeft het koppel elkaar nog een kans.

Eenmaal terug in Nederland blijkt dat het nieuwe kapsel van Ivo niet zorgt voor een verandering in relatiestatus. Na negen jaar is het koppel nog steeds gelukkig samen. "Ik heb je echt vergeven", verzekert Maris als Ivo in tranen uitbarst om zijn acties. "Het komt echt goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Confrontatie én aanzoek tijdens laatste kampvuur Temptation Island

Whitney en Iris

Iris kijkt ernaar uit om haar vriend weer te zien, maar ze vreest voor de kampvuurbeelden. "Alles hangt af van dit laatste kampvuur." Wat ze nog niet weet, is dat Whitney vreemdging tijdens de dream date. Nadat eerder dit seizoen bekend werd dat ze tijdens hun relatiepauze met iemand anders heeft afgesproken, stelt Whitney zich op zijn eigen manier 'open', met een kus als gevolg. Daardoor zitten er niet één, maar twee gekwetste mensen bij het laatste kampvuur.

Nadat het koppel weer voet op Nederlandse bodem zet, besluiten de twee om met een schone lei en een nieuwe set regels te beginnen. Het duurt niet lang voordat Whitney de mist ingaat. "Mijn gevoel zat weer goed", zegt Iris daarover. "Ik heb zelf contact gezocht met Sabine [van de dream date]", biecht Whitney op. De toon wordt al snel flirterig en meer smerige details over de dream date volgen.

Iris weet niet wat ze moet geloven, want Whitney ontkent stellig. Is er alleen gezoend of zijn er tijdens de laatste nacht ook seksuele handelingen verricht? Iris kan daarop niks anders doen dan de relatie verbreken. "Ik kan jou nooit meer vertrouwen. Ik kan het niet meer. Hoeveel kansen wil je krijgen?"

Whitney hoopt dat het nog goedkomt, Iris heeft het hoofdstuk inmiddels afgesloten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe is het nu met Jan Sietse en Linde uit Temptation Island?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!