Peter Gillis Beeld © ANP

Massa is Kassa-kijkers ergeren zich aan hondendansles: 'What’s next?'

04 juli 2022 21:39

Als er één iemand is die in 'Massa is Kassa' voor de nodige ophef weet te zorgen, dan is het Nicol (32) wel. De vriendin van Peter Gillis (60) kan in de ogen van de kijkers maar weinig goed doen en ook vanavond is het weer raak. In de nieuwste aflevering is namelijk te zien dat Nicol haar hondje Coco meeneemt naar een hondendansles en dat schiet bij haar kijkers in het verkeerde keelgat.

"Nou Coco is er denk wel een beetje klaar mee"

Dat Coco een nogal bijzondere behandeling krijgt, viel kijkers eerder al op. Zo liet Nicol onlangs nog zien dat Coco een flinke garderobe heeft en dat er zelfs pakjes op maat worden gemaakt voor de viervoeter. Onzin, vinden de kijkers, maar volgens Nicol zit er toch echt een belangrijke reden achter de verkleedpartijtjes. Coco zou het zonder kleding namelijk te koud hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Massa is Kassa-kijkers kwaad op Nicol: 'Wat doe je je hond aan?'

En het blijft niet bij verkleedpartijtjes, want Coco en Nicol doen ook aan hondenyoga. Vanavond bleek dat Nicol er nóg een hondenhobby bij heeft gezocht. Ze gaat namelijk samen met Coco naar hondendansles. Coco krijgt een prachtige tutu aan, maar blijkt helemaal niet zoveel zin te hebben om te dansen. Nicol doet haar best om de viervoeter aan het dansen te krijgen, maar het wil maar niet lukken. Na meerdere pogingen moet ze concluderen dat het geen zin heeft. "Nou Coco is er denk wel een beetje klaar mee", zo vertelt ze de danslerares. "Bedankt voor de les en wij gaan thuis lekker oefenen, he Coco?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Massa is Kassa-kijkers liggen in een deuk om hondenyoga

Waar Nicol enthousiast op de dansles reageert, denken de kijkers toch heel anders over de hondenhobby. Zij vinden dat de vriendin van Peter wel erg ver gaat met Coco.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!