Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis: Maurice legt camera nog niet neer: 'Gegrepen door fotografie'

08:58

Maurice Lede ziet zichzelf wel weer Het Klokhuis presenteren

8 juli 2022 07:54

Maurice Lede (36) keek als kind al naar 'Het Klokhuis'. Dat hij zelf ooit naam zou maken bij het programma, was voor hem dan ook een droom die uitkwam. Dat vertelt de presentator in 'Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis', de online videoserie van RTL Boulevard.

"Ik ben nog altijd trots dat ik dat heb morgen doen"

"Toen ik een beetje feeling kreeg voor televisie - wat mij heel erg leuk leek - was het mijn ultieme droom om presentator te worden van Het Klokhuis", vertelt Maurice, die het programma van 2011 tot 2018 zo'n zeven jaar presenteerde, in de video. "Voor Het Klokhuis gaan alle deuren open. Het is een waanzinnig programma om te maken en het wordt met heel veel liefde en zorg gemaakt. Ik ben nog altijd trots dat ik dat heb morgen doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelnemers Het Perfecte Plaatje kijken samen finale: 'Zo'n leuke groep'

Hij zou het dan ook zo weer doen. Maurice vertelt: "Als ze me morgen zouden bellen om in te vallen, dan zou ik dat best wel even doen. Het is niet dat je dagelijks komt op de plekken waar je met Het Klokhuis mag komen. Elke fabriek ontvangt je hartelijk en met mijn nieuwsgierigheid is het altijd leuk om overal een kijkje te nemen."

"Ik zou dat nog wel een keer doen, maar ik heb nog tal van andere plannen en ambities. Het Klokhuis is een heel mooi station geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babette van Veen baalt van 'pornoshoot' Het Perfecte Plaatje

Kijk Het Perfecte Plaatje in Argentinië terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!